Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

30 Mart '12

 
Kategori
Meslekler
 

Evim ofisim

Evim ofisim
 

home office


Son yıllarda artış gösteren home office yani evden çalışma gün geçtikçe popülerleşmeye devam ediyor. Özellikle sadece interneti ve bilgisayarı kullanarak çalışan insanların yaptığı bu iş,bir çok firma tarafından da hayata geçirilecek bir projedir. Peki nedir bu evden çalışma?

Günümüzde bir çok meslek evden çalışarak yapılabilir. Örneğin ; e-ticaret,blog yazmak,sosyal medya uzmanlığı,satış ortaklığı,internet network ağları,borsa gibi. Bu meslekleri yapmak için bir bilgisayar ve internet bağlantısı yeterlidir. Kendi işinizin patronu olursunuz.

Faydalarından bahsetmek gerekirse,çalışma saatlerinizi kendiniz belirlersiniz. Size karışacak patron ya da üst düzey yönetici yoktur. Sabah erken kalkmanız gerekmez. İstediğiniz zaman çalışmazsınız. Tabi kazancınız çalışmanıza göre şekillenir. Kendinize ve ailenize daha fazla vakit ayırır ve normal bir işten kazandığınız parayı kazanabilirsiniz.

İnternet güçlü bir platformdur. İnternetin gücünü kullanarak evden çalışma tarzı  sanıldığı kadar zor değildir. Biraz araştırma yaparsanız çeşitli fikirleri,bu işlerin nasıl yapıldığını öğrenebilirsiniz. Dileyene bende yardımcı olabilirim. İnterneti küçümsemeyin. Özellikle ekonomik anlamda sıkıntı çeken ülkelerin insanları bu meslekleri yaparak yaşamını sürdürüyor. Ülkemizde yeni yeni popüler olmaya başlasa da Avrupa'da ve ABD 'de evden çalışma tarzı yaklaşık 7 yıllık bir geçmişe sahip.

Ben kendim satış ortaklığı işini benimsiyorum. Sadece internet ve bilgisayar ile bu işi yapabilirsiniz. Aylık bazen 600 TL,700 TL  kazanıyorum. Arada rakam düşüyor,arada yükseliyor. Ancak kendi evimde özgürce çalışıyorum. Satış ortaklığı konusunda uzmanlaşmanızı sağlayan,kendiminde kullanıcısı olduğum GooMaas'ı bu konuda rehber olarak önerebilirim. Ancak karar sizin. İş konusunda yenilikçi olduğunuz sürece bir çok meslekte faaliyet gösterebilirsiniz.

 

 
Toplam blog
: 77
: 1884
Kayıt tarihi
: 23.01.12
 
 

Kendimi anlatmayı pek sevmem. Çünkü insanın kendinden bahsetmesi siyasetçi olmak ya da siyaset ko..