Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

11 Şubat '15

 
Kategori
Gündelik Yaşam
 

Evli erkeklerin eşlerini öldürmesine çocukları tepki göstermediğine göre namus cinayetleri organize

Evli erkeklerin eşlerini öldürmesine çocukları tepki göstermediğine göre namus cinayetleri organize
 

Tamam, yapan suçlu ama benim otuz yaşında beni üflese yıkacak boylu poslu güçlü kuvvetli oğlum var. Annesini öldürüyorum, gıkı çıkmıyor, sittirsin gitsin, demek ki o da istiyor!

Yani biz sadece öldüren babanın yakasına yapışıyoruz ama bu işten çocuklar da sorumlu. Kadın kocasından ayrılmak istiyor, adam ayrılamazsın yoksa seni öldürürüm diyor. Kadın direnince de öldürüyor. Bunların oğlu kızı yok mu? Babalarının annelerini öldürmeleri karşısında ne yapıyorlar? Babalarına karşı gelmiyorlar. Ben iki tane zıpkın gibi delikanlıyım. Elinde bıçak varmış. Babam değil kim olursa olsun gebertirim valla! Koca koca okul bitirmişler ama beyinleri katil babalarının beyinleriyle aynı. Belki de “Hadi baba öldür, öldür” diyorlardır.

Bu tür cinayetlerin işlendiği ailelerin kız olsun erkek olsun çocuklarının da yakalarına yapışmak lazım. Hiçbir gerekçeleri yok, isterlerse o adam bu işi yapamaz. Hele de kocaman kocaman güçlü kuvvetli oğulların olduğu ailede böyle bir cinayet işleniyor ve kimse sesini çıkarmıyorsa evin kadını ortaklaşa boğazlanıyor demektir.

Bu nasıl iş ya, ben karımı dövemiyorum bile; lan desem oğlum kızım önüme dikliyor. Dövsem onlar da beni dövecek. Adam karısını boğazlıyor, iki tane kocaman kocaman kızı, üç tane oğlu ses çıkaramıyor. Polise bile haber vermiyorlar. Etraf duymasın diye bağırmıyorlar bile. Belki de bu namussuz kadını öldür diye katil babalarına bıçağı silahı onlar veriyor.

Böyle şey olur mu ya, evlatmış, cehennemin dibine gitsin! Elalem koşup geliyor, çocuklar ortada yok. Ağlayıp üzülmüyorlar bile. Ölen ne yapmış olursa olsun sonuçta anneleri dokuz ay karnında taşımış, bağıra bağıra çıkarmış. İnsan bir tepki gösterir ya! Öldür onu baba denir mi! Namus cinayetlerinde öldürülen binlerce kadının çocuklarının iki cihanda iki elim yakalarında! Yunan İzmir’e girse saldırırsın katil babana karşı koymuyorsun! Yoksa koymak istemiyor musun? Birlikte öldürdük niye demiyorsun! Ben otuz yaşında dağ gibi delikanlı olacağım babam olacak aşağılık herif gözümün önünde annemi boğazlayacak, parçalarım adamı!

Babalar genelde cahil oluyor; ama sizler koca koca okullar bitirmişsiniz; nasıl böyle bir vahşete razı olursunuz! Ya tamam yüzünüzü karartmış ama cezası ölüm mü olmalı! Babanız öldürmese siz öldüreceksiniz değil mi; sizi gidi katil doğanlar!  Böyle bir olaya şahit olup tepkisiz kalan kişi masum değildir; tepkisiz kalınmasında kasıt vardır. Bana masal okumayın, siz olayı biliyorsunuz; çocuklar ailelerin durumunu bilir. Babanız annenizi öldürmek için Ağrı Dağı’nın tepesine mi götürüyor. Sizin yanınızda oluyor bunlar. Polise bile haber vermiyorsunuz. Ağlamıyorsunuz, sızlamıyorsunuz. İsteseniz mahalleyi ayağa kaldırırsınız. İsteseniz katil babanız bunu asla yapamaz. Özellikle sessizce infazı bekliyorsunuz. Çocukları istemesin katil babalar eşlerini asla öldüremezler; birlikte öldürüyorsunuz!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Toplam blog
: 6332
: 653
Kayıt tarihi
: 21.09.08
 
 

Sadece sayfalarda kalan yazılar şaheser olsalar bile önemsiz ve anlamsızdır. İnsanlara ulaşan ve ..