Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

03 Haziran '16

 
Kategori
Güncel
 

Ey Cumhurbaşkanı, ey Hükumet: Haçlı kafasının "soykırım" saldırısına karşı Ayasofya'yı ibadete açın!

Ey Cumhurbaşkanı, ey Hükumet: Haçlı kafasının "soykırım" saldırısına karşı Ayasofya'yı ibadete açın!
 

internetten alınmıştır


Düşman saldırısını savuşturmanın en iyi yolu karşı hücumdur...Madem Haçlı kafası bizi kuşatmak için her yolu deniyor, biz de onların canlarını acıtacak karşı hücumlar yapmaktan korkmamalıyız...

Ayasofya'yı İstanbulu fetheden büyük Fatih Sultan Mehmed'in vasiyeten rağmen Cami olmaktan çıkaranlar bunu emperyalist korkusuyla yapmışlardı.

Eğer, emperyalist korkusu ağır gelmişse, o zaman emperyalist baskısı diyelim...Ama, hiç kimse, hiç bir akıl bunun durduk yere olduğunu, beş yüz yıllık caminin keyfe keder müze yapıldığını iddia edemez.

Ayasofya'nın cami olmaktan çıkarılması emperyalist Haçlı ruhunun Türkiye üzerindeki ağırlığının sembolü olmuştur...İstanbulun fethine karşı, bir tür "karşı fetih"tir Ayasofya'yı müze yaptırmak.

Bugün, bu saldırıyı püskürtmenin günüdür...Madem Almanya'nın da katılımıyla nerdeyse tüm Haçlı Avrupası Türkiye'yi "soykırım" gibi bir yalanla mahkum etmek istiyor, onlara anladıkları dilden cevap verme günüdür.

Yıllarca PKK terörüne destek veren bu cibilliyetsiz "müttefiklerimiz", şimdi de kendi kanlı tarihlerini bize bulaştırarak aradan sıyrılmak istiyorlar...Artık, bitmekte olan köhne Avrupa için Türkiye düşmanlığı son bir kurtuluş çabası olarak görünüyor.

Müslümanı "terörist" yaparak, Türk'ü "soykırımcı" ilan ederek, kokuşmakta olan varlıklarına kan devşirmek istiyorlar...Bugünün Avrupası, 1453'ün köhne Bızansıdır, başka değil...

Osmanlı'yı yıktıktan sonra, bunun "belgesi" olarak da fethin sembolü Ayasofya'yı elimizden çalmışlardı...Evet, bu bir "tarih hırsızlığı" idi...Fatih'in Ayosfyasını müze yaparak başımızda demoklesin kılıcını sallayıp durdurdular.

Ayasofya müze olarak kaldıkça, emperyalizmin Türkiye üzerindeki baskısı ya da hakimiyeti devam ediyor demektir...Bu yüzden bugün Ayasofya yeniden cami olmalıdır.

Hem öyle bir görkemle açılmalıdır ki, tüm dünya canlı yayınlarla bu "dirilişi" izlemelidir...İslam ülkelerinin tamamının temsil edildiği büyük bir törenle Ayasofya yeniden cami olmalıdır.

Ayasofya'yı cami yapmak, içerdeki "haine" tokat, dışardaki "düşmana" topuz olacaktır...Haçlı ruhu bir kere daha mübarek mabedimizden kovulacaktır.

Hükumete ve Cumhurbaşkanımıza çağrımdır: Suriye ve Irak'ta Türkiye düşmanı terör örgütleriyle  açıkça işbirliği içinde olan ABD'ye, İslamı "terörle" anan Vatikan'a ve Ermenileri bir kere daha alet ederek bizi "soykırımla" suçlayan köhne Avrupa'ya inat Ayasofya'yı açın!!

Açın ki, gerçek "bağımsızlık savaşımız" başlasın!

Bu blog Milliyet.com.tr sitesinden 10 kez görüntülenmiştir

 
Toplam blog
: 1645
: 822
Kayıt tarihi
: 19.01.08
 
 

Edebiyat, kamu yönetimi ve gazetecilik tahsili... 27 yıllık eğitimcilik hayatından sonra emeklili..