Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

04 Ekim '13

 
Kategori
Siyaset
 

Ezan da yasaklanıyor..

Ezan da yasaklanıyor..
 

YETERKİ AMERİKA İSTESİN. BU HÜKÜMET HERŞEYİ YAPAR. ÜLKEYİ DE 36'YA BÖLERLER. NASILSA MİLLETİ 36'YA BÖLMÜŞLERDİ.


Amerikanın 53. Eyaleti olan TÜRKİYE'nin  Cuma namazlarında yüzyıllardır okunan ayetleri ve sureleri TÜRKİYE SORUMLUSU olan Amerikan Büyükelçi istediği için değiştirmişti Akp hükümeti.

Şimdi ise Amerikan asıllı bir hıristiyan tarafından verilen bir dilekçe ile özellikle sabah ve yatsı namazlarında  EZANIN kendisini rahatsız ettiğini belirterek ezanın okunmasının yasaklanmasını istedi.

Konuyu görüşen Diyanet İşleri yetkilileri Amerikan asıllı  hırıstiyan vatandaşın dilekçesinin incelenmesi sonucu dilekçenin başbakanlığa gönderildiğini belirtiler.

Hristiyan George İron isimli Amerikan vatandaşı tarafından verilen dilekçede ilginç bir ayrıntı da ortaya çıktı. Dilekçede gerekçe olarak " KÜRTLER İSTEDİĞİ İÇİN İLKOKULLARDA ANDIMIZI KALDIRAN HÜKÜMET BENİM RAHATSIZ OLDUĞUM EZANI DA KALDIRMALIDIR. "  dediği söyleniyor.

Başbakanlık ise Amerikan asıllı Hristiyan vatandaşın haklı olduğunu belirterek " EZANIN YASAKLANMASI İÇİN ÇALIŞMALAR YAPTIKLARINI VE EN KISA SÜREDE MECLİSE SUNACAKLARINI BELİRTTİ "........

Ne dersiniz acaba bu  Amerikan asıllı Hristiyan vatandaşı gerekçesinde haklı olabilir mi ??

Kürtler rahatsız oluyorlar lafı hükümet tarafından da  TERÖR ÖRGÜTÜ pkk'nın Meclis sözcülüğünü yapan Bdp isimli parti tarafından da devamlı olarak söyleniyordu.

Sonunda TERÖR ÖRGÜTÜNÜN ve onun sözcülüğünü yapan  partininde dilekleri Akp hükümeti tarafından yerine getirilerek TERÖR ÖRGÜTÜ memnun edilmeye çalışıldı.

Bakalım Amerikan asıllı Hristiyan vatandaşın memnuniyeti nasıl isimlendirilecek ??

NOT : Ezanın yasaklanması için Hristiyan bir vatandaşın dilekçe verdiği haberi TAMAMEN UYDURMADIR.

Peki gerçekten bu dilekçe verilirse ve gerekçe olarak da benim yazımdaki gerekçe sunulursa Akp hükümeti ne yapacak ???

Hani hep birilerini memnun ediyoruz ya. Velinimetleri bir  ülke vatandaşını memnun mu edecekler yoksa bu dilekçeyi işlerine gelmeyen olaylarda yaptıkları gibi  " YOK HÜKMÜNDE Mİ " sayacaklar ?

UĞUR BOZDOĞAN 04-10-2013

 
Toplam blog
: 31
: 553
Kayıt tarihi
: 20.04.11
 
 

Adım UĞUR BOZDOĞAN. . İşimden arta kalan zamanlarda Türk Halk ve Sanat Müziği dinlemeye ve bildiğ..