Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

19 Haziran '14

 
Kategori
Sinema
 

Fantastik Dörtlü Serisi: 2 Film 1 Arada

Fantastik Dörtlü Serisi: 2 Film 1 Arada
 

Çizgi roman uyarlaması deyince saygın bir yere sahip olan fantastik dörtlü, bu seriyle birlikte hepimizin doksanlardan bildiği bir çizgifilm olmanın ötesine  geçiyor. Vakit kaybetmeden filmi puanlayalım.

 

Film: Fantastik Dörtlü 1

Tür: Çizgi roman uyarlama

Puan: 10 üzerinden 8

Amacınız salt eğlenceyse kesinlikle izlemeniz gereken filmler listesine bu filmi mutlaka almalısınız. Olabildiğince mantık altyapısı oluşturulmaya çalışılmış olan bu filmde eğlence garanti!

Kendisine has esprileri ve güzel senaryosuyla iyi vakit geçirmenizi garantileyen bu ilk filmde, fantastik dörtlünün nasıl doğduğuna şahit olacaksınız.

Teknik olarak çok tırt kıyafetlere ve gereksiz bir işbirliği anlayışına sahip bu çok kıyıtırık dörtlünün mantığınızla barışması için elinden geleni yapan senaristler oldukça iyi bir iş çıkarmışlar.

Ayrıca görünmez kadın rolüne Jessica Alba'yı seçerek izleyiciye ne mesaj vermek istediği anlaşılamayan bu güzel filmi izlemenizi öneririm.

 

Film: Fantastik Dörtlü 2

Tür: Çizgi roman uyarlama

Puan: 10 üzerinden 8

İkinci filmde kahramanlarımız artık normal insanlar gibi takılmak istiyor ve normal bir yaşama geçmek istiyorlar ancak süper kahramanlarımızın başı bu kez de uzaylılarla derde giriyor. Zaten bu insanlar dört kişiyle okey masasına oturup memleket meselelerini tartışsaydı fantastik dörtlü değil sarkastik dörtlü olurlardı değil mi ?

Neyse, lafı uzatmaya gerek yok. Esprili, eğlenceli ve aksiyon dolu bir kaç saat için güzel bir tercih olarak bu filmi izleyebilirsiniz.

Bu film serisinin artık gerisinin gelmeyeceğini de belirtelim. Zira bugünün kaptan Amerika'sını bu filmde zevzeklikleriylemeşhur yanan adam olarak görmektesiniz.

Sözün özü, güzel film olmuşvesselam...

 
Toplam blog
: 352
: 2915
Kayıt tarihi
: 05.06.10
 
 

Jack Amca, düşünsel dünyasındaki gelişmeleri dışa vurmak niyetiyle başladığı yazı yazma sevdasına..