Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

09 Mayıs '18

 
Kategori
Yemek - Mutfak
Okunma Sayısı
44
 

Fasulye, Kabak ve Pastırma Karışımlı Lezzet...

Fasulye, Kabak ve Pastırma Karışımlı Lezzet...
 

Lezzetli Karma Tarifi


Biraz karışık bir tat harmanı ancak yapıldığında lezzetine doyamıyorsunuz. Fasulye, Kabak, Pastırma üçlüsünü tek tencerede görmeye ne dersiniz. Evet biraz tuhaf görünüyor. Ancak emin olun tadı sizi mest edecek diyebilirim.

Fasulye, Kabak, Pastırma
Üçlüsü İçin Malzemelerimiz

    isteğe göre Kırmızı şarap sirkesi veya normal sirke,
    tohumları alınmış yarım bal kabağı,
    az tuzlu bir çay bardağı tavuk suyu,
    kıyılmış taze kekik yaprakları,
    yeteri kadar tuz ve karabiber,
    beyaz kuru fasulye,
    4 dilim pastırma,

Fasulye, Kabak, Pastırma Yemeği Nasıl Yapılır?
6-8 dakika arası, gevrek oluncaya kadar orta ateşte pastırmaları pişirin. Bir oluklu kaşık ile bir tabağa aktarın. Daha sonra parçalayın ve soğumaya bırakın. Tava seçimi size kalmış.
Tavaya biraz kabak ekleyin ve kızarana kadar, ara sıra karıştırarak 5-7 dakika arası pişirin. Suyu, kekik, ½ çay kaşığı tuz ve ¼ çay kaşığı karabiberi ekleyin. Kabak 6 ila 8 dakika daha, yumuşayana kadar ara sıra karıştırarak pişme işlemini tamamlayın. 2 dakika tüm malzemeleri karıştırıp pişirin ve servise hazırlayın. İsteğe göre soğuk veya sıcak edilir. Afiyet olsun ve yorumlarınızı unutmayınız.Ayrıca tarifimi beğendiyseniz sosyal medya hesaplarınızda paylaşabilirsiniz.

Önerilerine Ekle Beğendiğiniz blogları önerin, herkes okusun.

 
Tıklayın, siz de blog yazarı olun! Aklınızdan geçenleri paylaşın!
Facebook hesabınızla yorum yapın, daha çabuk onaylansın!
Toplam blog
: 35
Toplam yorum
: 4
Toplam mesaj
: 0
Ort. okunma sayısı
: 59
Kayıt tarihi
: 02.12.16
 
 

1977 İstanbul doğumlu. Üniversitede geldiği İstanbul'dan bir daha ayrılamadığı için 20 yıldır İst..

 
 
Yazarı paylaş
  • Tümünü göster