Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

09 Haziran '08

 
Kategori
Futbol
 

Fatih Terim'e büyük teklif

Fatih Terim'e büyük teklif
 

Ülke ekonomisi dünya ekonomosine bağlı hızla eriyor. Hükümetin yıllık enflasyon tahmini altüst olmuş. Yasama, yargı, yürütme birbirine girmiş. Türkiye nereye gidiyor? Kimin umrunda ki. Avrupa kupası var. Yer kırmızı, gök beyaz milli takım şampiyon. :) Merak etmeyin amacım sosyal mesajlar vermek değil. Benim içinde milli takımın Avrupa Kupasında alacağı başarı çok önemli.

Peki ama ülkemizde yaşadığımız bu gerçekler göz önüne alındığında Fatih Terim'e ve milli takımına tam destek veren canım ülkemin güzel insanı, Fatih terimin o talihsiz, ortaokul çoçuklarını bile tatmin edemeyecek açıklamasını hak ediyor mu?
Portekiz maçı sonrası Fatih Terim; Maçı tam dengeye getirmiştik talihsiz bir gol yedik dedi. :) Hatta maç içinde zaman zaman üstünlük kurmuşuz.

İnanın bana bu açıklamadan sonra tüm kalbimle iyi niyetli olmaya çalıştım. Fatih Terim bir mesaj veriyor ama ben anlayamıyor muyum? Bir teknik adamın oynadıkları maç sonrası futbolcularının yanında olma çabası diye düşünmek istedim. Yaptığı açıklama da bu mesaj yoktu. İşin kötüsü hiç bir mesaj yoktu. Sn. Fatih Terim yenseniz de yenilseniz de hatta hatta kötü de oynasanız biz yanındayız. Siz Avrupa Kupasına giderken. Ne dedik? Hep destek, tam destek. Siz ülkesi bu kadar karışık durumdayken her an arkanızda hisseceğiniz bir millete sahipsiniz. Ama lütfen böle saçma açıklamalar yaparak bizim zekamızla, futbol bilgimizle alay etmeyin.

Sözün özeti şu; Sn. Fatih Terim'e bu açıklamasından sonra güven kalmadı. Portekiz maçı öncesi basında İngiltere'den teklifler yağıyordu. Bu teklifler doğru mu bilmiyorum. Ama kamoyu olarak bir teklifimiz var. Eğer yenildiğiniz, kötü oynadığınız her maçdan sonra bu şekilde açıklamalar yapıp Türkiye halkının Milli takımını rezil edecekseniz size teklif ediyoruz. Milli takımı bırakın çekin nereye gidiyorsanız gidin.

 
Toplam blog
: 8
: 603
Kayıt tarihi
: 04.06.08
 
 

   1974 yılında İstanbul, Üsküdarda doğmuşum. Kadıköylü oluşum damarlarımdaki sarı lacivert kanın..