Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

01 Şubat '09

 
Kategori
Futbol
 

Fenerbahçe söyledi, Gaziantepspor oynadı: 1-1

Fenerbahçe söyledi, Gaziantepspor oynadı: 1-1
 

http://www.fenerbahce.com/galeri.php?frm_id=124&sira=1#galeri_anchor


Bu sezonun açılışında daha ilk maçta Antep Rüzgarı'na kaptırmıştık 3 puanı. Acısı hafta sürmüştü. Bu kez Antep Fırtınası esti hem de Kadıköy'de. Geçen hafta Karadeniz Kasırgası aldı gitti 2 puanı, bu hafta Antep Fırtınası. Zar-zor elde edilen 4.lüğü bile korumakta zorlanıyor takım.

Hafta içi antremanlarının oldukça keyifli geçtiğini söylüyorlardı, zaten böyle keyifli olunca onlar, biz taraftarlar keyifsiz oluyoruz. Oyun ciddiyeti hiç yoktu, baştan sona lakayt oynadılar. Gaziantepspor kendi sahasında oynar gibi oynadı, helal olsun onlara! Yenseler üzülmezdim.

Maçın ilk 5 dakikası ve son 10 dakikası dışında kalan bölümler top kayıpları ve gelişigüzel ataklarla geçti. Gökhan Gönül kadroda yoktu, önce Ali Bilgin oynayacak, dediler. Kadro açıklandığında ise Yasin Çakmak vardı savunmada. Edu yok, Gökhan yok. Önder iyi oynadı fakat Edu kadar etkili değil. Yasin tam bir el bombası. Gol de onun kaptırdığı topla oldu. Bugün diğer maçlarına göre Emre iyiydi.

Semih yine yedek, Güiza yine "düm tek tek." Ya sabır çektiriyor her maç, hem psikolojisi hem de sosyolojisi bozulmuş. Aragones yine de onu almadı ve çift forvete geçti. Kazım ve Semih'in girişiyle oyun biraz dengelendi yoksa Gaziantep yılların öcünü fena alacaktı. Keşke Tabata gibi star olmayan oyuncu alsaymışız, yıldızlı futbolcu neye yarar ki, besle besle nereye kadar!

Son iki maçta Deivid'e de birşeyler oldu, mutlaka bir sorunu var. Gökhan Emreciksin bu maçta oynamalıydı, hem ilk maçında iyi oynadı, hem de yeni heves bunlardan daha çok koşardı.

Alex, oyunun belli bölümlerinde öne çıktı, oynatmadılar onu. Yine de helal olsun, 84. dakikada altın ayaklarını konuşturdu ve güzel bir gol attı. Hakem birçok pozisyonu ıskaladı, ama kartlara gelince, kartsız yolcu kalmasın, der gibi davrandı. Kırmızı kart vermemek için son bölümde sözle uyarma yolunu seçti.

Kaleci Volkan yine maçın yıldızı. Tabata ve Beto savunmayı geçtiler ama Volkan'a takıldılar. Üstelik Tabata sakattı ve oynayacağı kesin değildi.

Yine maçın son bölümünde Fenerbahçe 10 kişi oynadı, oyuna sonradan giren Josico sakatlanıp, sahayı terketti ve ne olduğunu anlamadı kimse. Ona rağmen daha iyi oynadılari kıran kırana geçti son dakikalar.

90 dakikalık maçın ilk 5 dakikası ve son 10 dakikası dışında olan bölümü Antepli oyunculara refakatçilikle geçirdi bizim oyuncular.

Velhasılı, toparlandı, düzeldi, geliyor denilen Fener'in ayarı yine bozuldu. Yalama olması işten bile değil. İlk sıraları unuttuk, 3.lük ve 4.lük için yarışan takım olduk.

Hey gidi Daumlu ve Zicolu günler! En azından 28 hafta boyunca liderdik, şampiyonluğu son maçta kaybetsek bile. Anadolu takımlarıyla oynayacağımız zaman takıma % 70 lik kazanma şansı verirdik. Şimdi yazı-tura, ne gelirse bahtına.


Selamlar-saygılar!
 
Toplam blog
: 480
: 2046
Kayıt tarihi
: 27.03.07
 
 

Üstkimliği ile insan, altkimliği yeterince kalabalık birisi; Eş, anne, öğretmen emeklisi. Doğa, H..