Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

12 Aralık '07

 
Kategori
Futbol
 

Fenerbahçe tam yol ileri

Fenerbahçe tam yol ileri
 

Fenerbahçe bu akşam Kadıköy'de tura koşacak. 21.45'te başlayacak karşılaşmada rakip son Rusya şampiyonu CSKA Moskova. Fenerbahçe dosan dakikayı önde tamamlarsa PSV-İnter maçının sonucuna bakmaksızın ikinci turu garantileyecek.

Kadıköy'de henüz mağlubiyeti bulunmayan Fenerbahçe son maçınıda kazanıp gruptan çıkmanın hesaplarınız yapıyor. Rakip CSKA bir çok oyuncusundan yoksun, genç ve yedek ağırlıklı bir kodro ile maça çıkacaklar. Ancak; Kanrya'nın Teknik Direktörü Artur Ziko, maçı son derece ciddiye aldıklarını, rakibin eksik ya da yedek olmasının hiç bir şey değiştirmeyeceğini belirtti. Ziko'nun takımda her hangi değişikliğe gitmesi beklenmezken, tecrübeli antrenörün rakibin ciddiye alınması gerektiği konusunda telkinleri oldu. Her maçın zor olduğunu belirten Ziko, " Gruptan çıkmak istiyoruz, elimizden geleni ortaya koyup maçtan kazanan taraf olarak ayrılacağız" dedi.

Fenerbahçe'de son dönemde form grafiği giderek yükselen Alex De Souza ve Semih ikilisinin CSKA Moskava maçının kilit isimleri olacaklar. Sağ kanatta hücuma verdiği destekle göz önüne çıkan Gökhan Gönül ve Roberto Corlos'un sol kanattan desteklerinin takımı hücumda daha etkin kılıyor. Deniz'in açığını kısa sürede kapatan Selçuk'un da yükselen performansı Fenerbahçe'nin orta sahada sıkıntı yaşamayacağını gösteriyor. İçerde oynadığı maçlarda İnter ve PSV Edilhoven'ı deviren Kanaryalar be gece CSKA Moskava'yı da devirecek güçteler.

Murat AYDEMİR



 
Toplam blog
: 127
: 902
Kayıt tarihi
: 06.12.07
 
 

Gazeteciliğe az çok bulaşmış, memleket meselelerini ve dünya gündemini takip eden, okuyan yazan b..