Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

16 Mayıs '10

 
Kategori
Futbol
 

Fenerbahçeliler üzülmesin bugün Fenerbahçe kazandı!

Fenerbahçeliler üzülmesin bugün Fenerbahçe kazandı!
 

Maç sonunda tüm Fenerbahçe camiası gibi üzüldüm, ama karaları bağlamadım. Neden derseniz, esasen bugün Fenerbahçe' nin kurtulduğu gündür. Fenerbahçe bugün sadece şampiyon olamamıştır, ama geleceğini kurtarmıştır. Geleceğini vizyonsuz bir Başkandan, poşet bir forvetten, top stop etmeyi dahi beceremeyen Brezilyalılardan, mantıksal reflekslerini kaybetmiş bir Hocadan, 6 senedir doğru düzgün transfer yapamayan bir yönetimden, herşeyden önemlisi bu saydıklarımı HEP DESTEK TAM DESTEK diyerek, yanlış da yapsalar alkışlayan ŞAKŞAKCI zihniyetten kurtulmuştur.

Ey Fenerli; bugün surat asma değil, sevinme günüdür. FB nihayetinde sadece bir şampiyonluk kaybetmiştir, ama geleceğini çapsızlardan, vizyonsuzlardan, uğursuzlardan kurtarma yolunda büyük bir adım atmıştır. Bunu SANA RAĞMEN yapacaktır. Neden mi sana rağmen diyorum?

Ey Fenerli; bugün hiç üzülme. Bugünkü mutsuzluğu sen hak ettin! Bu Başkanı, bu yönetimi baş tacı eden sensin. Sakın şöyle stad yaptılar, böyle tesis yaptılar, hizmetleri büyük, amatör branşlarda şöyle başarılıyız diyerek kendini kandırma! Bu zihniyet seni 12- 13 senedir kandırıyor. 10 milyon Euro' ya Topuz'u, 5 milyona Özer'i, 17 milyon Euro' ya Guiza' yı sana izleten kişilere tepki göstermedin. 13 senede 4 şampiyonluğa, iki tesise tav oldun.

Ey Fenerli; kurumsallaşma diye diye sportif başarısızlığı gelenek haline getiren bir adamı avuçların patlarcasına alkışladın. 35'lik bitik Carlos' un, poşet forvet Guiza'nın, Deivid'in formalarını almadın mı? Kötü de oynasalar alkışlamadın mı? Sen 3 maç oynayıp, 20 maç yatan Alex'e sahip çıkmadın mı?

İŞİ SON MAÇA BIRAKAN FUTBOLCULARA SEZON BOYU DESTEK VERMEDİN Mİ? Bu ülkenin en iyi forveti SEMİH kulübede Aziz ve Daum tarafından çürütülürken, buna GÖZ YUMMADIN MI?

Daha neler neler yazılabilir ama gerek yok. Sezon başından beri yazdık zaten. İsteyen yazıları okur ve sezon başından beri ne demek istemişiz görür.

Bu sezonun hikayesi şu: Böyle başa böyle takke. Takke düştü kel gözüktü!

Ey Fenerli; tüm bunlara rağmen seni tebrik ediyorum. HATA YAPTIN; bu başkana ve hocaya, yetersiz futbolculara sahip çıktın. Ama YÜREKLİ bir taraftar olduğunu gösterdin. VEFALI olduğunu gösterdin. KAFANI DEVE kuşu gibi kuma gömerek gerçeklerden kaçma huyun da olmasa, biraz da futboldan anlasan; DÜNYANIN EN ESASLI TARAFTARI olacaksın.

Ey Fenerli; şampiyonluğu neden ikidir son maçta kaçırıyoruz diye düşün biraz. Düşün ki, artık kafanı o kumdan çıkar. Hak ettiğin başarıları sana veremeyecek kadar vizyonsuz kişilerden artık MEDET umma! Sana tesis yapacağım diyene, 3 sene üst üste şampiyon yapacağım vaatlerine kanma! Biraz soru sormayı, muhalefet yapmayı, sorgulamayı öğren.

Bursaspor'a ve Tranzonspor' a tebrikler. Bu sezonun gerçek kahramanı oldular.

Son söz de son 6 SENEDİR kıyasıya eleştirdiğim AZİZ YILDIRIM beyefendiye... Sözünü tutamadın. Onurlu davran ve İSTİFA ET. Sana yakışanı yap ki, sana yakışmayacak bir şekilde yollanma bu kulüpten! Zaten inat edip de koltuğa yapışacak bir halin de kalmadı. Onurlu ve şanlı FB kongre üyeleri ilk genel kurulda gerekeni yapacaklardır.

Bugün FB aslında kazanmıştır...

Bu blog Milliyet.com.tr sitesinden 1995 kez görüntülenmiştir

Bu blog Canlı Maç Anlatımı sayfamızda da yayınlanmaktadır

 
Toplam blog
: 575
: 567
Kayıt tarihi
: 10.05.07
 
 

İlgi alanları ekonomi, para politikası, siyaset, edebiyat, futbol, Türk ve Ortadoğu Tarihi, AB ve..