Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

19 Ocak '11

 
Kategori
Futbol
 

Futbol'da başarız olmamıza somut bir örnek.

Futbol'da başarız olmamıza somut bir örnek.
 

Bugün Gazetede okuduğum bir habere göre, 2004 yılı 19 yaş altı Gençler Şampiyonasının finalini İspanya ile oynamışız. Finali İspanyollar kazanmış. Aradan geçen altı yıl sonunda Türk A Milli takımımızda bu gençlerden bir tanesi dahi bulunmazken, İspanyol Milli Takımında tam " yedi " genç futbolcu oynamakta. Bizim gençlerimizin nerede olduğu dahi bilinmiyor. 

İşte asıl meselemiz bu. Yurt dışından getirilen veya devşirme yabancı utbolcularla ne kadar başarılı olabiliriz? Kulüp takımlarımız ve Milli Takımımız ne kadar başarılı olur? 

Halen büyük kulüplerimiz İspanyol , Portekiz , Arjantin takımlarının ıskartaya çıkardığı futbolcuların peşinde. 

Neden medya bu konunun üstünde durmuyor. Neden bu gençlerimiz nerede demiyor? Onlar için Muhteşem Süleyman dizisi çok önemli. Ya da Telecom Arena Stadının açılışında yaşanan tatsız olaylar çok önemli. Bitmek tükenmek bilmiyor yapılan yayınlar, yazılan yazılar. Televizyonlar, radyolar, televizyonlar, Bakanlar, Milletvekilleri bu konuyla uğraşıyorlar. Milliyet blogta da bu konuda onlarca yazılar yazılıyor. Bir blogçu arkadaş çıkıp ısrarla futbolumuzun çöküşüyle ilgili yazı yazmıyor. 

Hedefimiz hep janjanlı konularda yazı yazmak. 

Blogun hedefi toplumsal çığlık atmak olmalıdır. Ama hep barış ve nezaket içinde. Cam kırmakla, pabuç atmakla, yuh çekmekle sorunlar çözülmüyor. 

 
Toplam blog
: 472
: 959
Kayıt tarihi
: 26.01.10
 
 

1945 yılında Adana'da doğdum. Galatasaray Lisesi ve Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültes..