Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

17 Kasım '07

 
Kategori
Gündelik Yaşam
 

Geçiçi olsada zorunlu yok oluşlar..

Geçiçi olsada zorunlu yok oluşlar..
 

Tuhaf birkaç duyguyu çok farklı bir derinlikte yaşadım az önce, okuduğum bir blog yazısında.. Bir blog yazarı, yazmayı çok sevmesine rağmen, hem imkansızlıklardan hemde yeterli zamanı ayıramamasından kaynaklanan nedenlerden ötürü, yazılarına son vermek isteyişinden bahsediyordu.. Emek ve zaman bizler için çok önemli.. Önemli olan şey, herkez için geçerli aslında..

Sevdiğimiz işin peşinden koşup onun için gereken emeği ve zamanı hiç düşünmeden harcarız.. Takii tıkanıklık noktasına gelene kadar bu böyle sürer gider.. Kimilerinin tüm yaşamını kapsayan bir kapsama alanı gibidir yazma işi yada değim yerindeyse yazarlık hevesleri. İşin bu boyutu farklıdır aslında, hayatını yazmaya adayanlar için.

YAZAR; yaratıcılığını kullanarak profosyenel bir şekilde eser üreten veya farklı formatlarda çok sayıda eseri olan kişiler için kullanılır.
BLOG YAZARI; Teknik bilgi gerektirmeden, kendi istedikleri şeyleri yazan insanların oluşturduğu, günlüğe dayalı web yazılarıdır.. bknz. vikipedi..:))

Şimdi gelelim işin beni etkileyen boyutuna.. Bizler yani kendi adıma söylemem gerekirse ben, Milliyet blog sayfasını şeçmemdeki tek neden, diğer blogcuların buluştuğu web sayfalarından bir ayrıcılığı olduğuna inandığım için buradayım.. Kalite'de diyebilirim diğer bir değişle.. Paylaşımlar, b ilinmeyenler, yaşamın sırları, derinlikler ve farklı hayatları içinde barındırabilen koca bir Aile burası..

Asıl işim yazmak değil elbette ve bu işten maddi bir beklenti içerisinde de değilim ama şimdilik...)) Özel bir Şirkette iyi diyebileceğim bir işe sahibim.. Lakin bilgi birikimlerimi yada eksiklerimi giderebilmek adına en iyisinin yazmak ve okumak olduğuna inandığım için buradan seslenmeye çalışıyorum çok geniş bir yelpaze eşliğinde. Paylaşımlarımı yazabilmek ve paylaşılanları okuyabilmek için hem zamanım hemde maddi anlamda bir gücüm var çok şükür. Yanlız bu işi gerçekten yapmaya gönüllü olupta buna zamanı ve maddi gücü yeterli olmayan bir blog yazarının yazdıklarını okuyunca çok üzüldüm.. Üstelik paylaşımlarınında bir değeri olduğuna inandığım zaman üzüntüm büsbütün daha çok arttı. Umarım en kısa zamanda zamanını ve gereken bilgi birikimlerini edinebileceği kaynaklara ulaşabilmesi için gerekli olan maddi güçe ulaşır.

 
Toplam blog
: 67
: 606
Kayıt tarihi
: 11.09.07
 
 

1972 İstanbul doğumluyum. 13 yaşında bir kız çocuğum var. Hayatı inişli çıkışlı, her halinde seviyor..