Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

16 Şubat '15

 
Kategori
Kitap
 

Gerisi Lafügüzaf

Gerisi Lafügüzaf
 

GERİSİ LAFÜGÜZAF


Hem yetişkin hem de çocuk okurlarıma hitap ettiğim “Belki İstanbul’dayım”, “Yüreğimden Tren Geçti”, “Sen, Sen Adalı Kız, Ah!”, “Umutlarım Rengârenk” isimli öykü kitaplarımdan sonra şimdi de  “Gerisi Lafügüzaf” adını verdiğim şiir kitabımla siz okurlarıma sesleniyor olmanın mutluluğunu yaşatan Rabbime hamdüsenalar olsun.

Hemen her okurun kendinden bir şeyler bulacağı beyitlere, dizelere rastlayacaklarını düşünüyorum Gerisi Lafügüzaf’ta ve yer yer geçmişe belki de geleceğe dair hayallerine doğru yolculuğa çıkacaklarını.

Gerisi Lafügüzaf’ta hece ölçüsü ve serbest tarzdaki şiirlerimden harmanlanan 141 adet şiir mevcut. Vatan sevgisi, anne-baba sevgisi, toplumsal sorunlar, ilahi aşk gibi unsurlar dikkat çekici. Aynı zamanda da aşk, özlem, vuslat gibi öğeler ağırlıklı.

Gerisi Lafügüzaf’ta değerli kalemlerden Cansın Erol, Sevinç Atan, Vedat Fidanboy, Vural Şahin ve Mehmet Nuri Parmaksız’ın, Özdemir’in şiirlerine yönelik düşüncelerini dile getirdikleri metinlerin yanı sıra Prof. Dr. Nurullah Çetin’in“Sevdalıyım Sana Türkiye’m” şiirinin kendisinde uyandırdığı çağrışımları dillendirdiği yazıyı okumak da mümkün. Ayrıca“Çeşni Tadında” başlığı adı altındaProf.Dr. Karina Abdulvahabzade tarafından Azerbaycan Türkçesine çevrilen bazı şiirlere de rastlanıyor.

Kitabın kapak ve iç tasarımı ise Suat Şahin’e ait.

Ve artık Gerisi Lafügüzaf sizlere şiir dünyasının gizemli kapılarını aralamak, büyülü bir yolculuğa çıkarmak için ona ulaşmanızı bekliyor.

KİTAP İSTEME:

ÜRÜN YAYINLARI

 

Dost Kitapevi / İmge Kitapevi / D&R

Adres: Konur Sokak No:36/13 Kızılay/ANKARA

Telefon: 0312 425 39 20

Faks: 0312 417 57 23

E-Posta: bilgi@urunyayinlari.com

 

 

 

 

 

 

 
Toplam blog
: 755
: 776
Kayıt tarihi
: 13.06.07
 
 

Ankara'da doğdum. İlk, orta, lise ve üniversite eğitimimi Ankara'da tamamladım. AÜİF iş idaresi b..