Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

25 Temmuz '07

 
Kategori
Siyaset
 

Gören körler

Bu gün 25 Temmuz 2007. Seçimler biteli üç gün oldu. Herkes kendince seçimleri yorumladı ve bazı sonuçlar çıkardı. Çıkardıkları sonuçlara göre de kendilerine birer yol haritası çizdiler. geleceklerini yönlendirdiler.

Bunlar içinde elbet çalışanlar farklı, patronlar farklı, ekonomistler farklı, siyasetçiler de farklı kararlar alarak önlerini görmeye çalışıyorlar. Bunların içinde gelecekte hedeflerini iyi belirleyenler büyüyecek ve gelişecekler yanlış hedef belirleyenler de maalesef sonları hüsran olacak.

İşin bu yönü tamamen sitrateji, iyi okumak ve anlayabilmekten sonra yol haritası çizebilmek ile ilgilidir. Ya başkaları esas onlar önemli bizim için.

Seçim sonuçlarını görmeyen onları okumayı bırakın yokmuş gibi yaşayan insanlar. Öyle yorumlar geliyor ki sanki bu insanlar ülkemizin yegane sahipleri ve onlar için halk ne derse desin bir hükmü yoktur. Gerekirse değişm yapılabilir ve seçilenler yerine atanmışlar gelebilir. Gerekirse herşeye el konulabilir. Tabi onlar bu ülkeyi kurdu ve onlar bu ülkenin bekçileri ya. Ne bekçisi onlar olsa olsa kendi keyiflerinin bekçileri ve koruyucuları olurlar.

Çıkarları ne emrediyorsa onu yerine getirirler. Gerekirse insanları hatta en yakın arkadaşlarını bir kalemde harcayabilirler. Onlar esasında vatansever değil nefis severdirler. Onlar için varsa yoksa kendileri. Çıkarlarına ters gelen her şey onlar için yanlış ve yok edilmelidr. İçinden çıktıkları halkın bile bir manası yoktur. Vatan ve millet onlar için koruyucu kalkandır ve bunları kullanmaktan büyük bir zevk alırlar.

Halk artık bunlara fırsat vermiyor. Ve bunların karakterlerini çok iyi okuyor. Gereken cevabın en iyisini sandıkta verdi. Bir de gerekeni her zaman ve her ortamda vermiştir. Tarih bunun örnekleri ile doludur. Kendilerini halktan üstün sayanlar halkın ayakları altında ezilmişlerdir ve ezileceklerdir. Huzur ve barış ortamını germek isteyecek ister bölücü örgüt olsun ister vatansever olarak adlandırdıkları insanlar olsun ister dış isterse iç güçler olsun bütün bunlar milletin manevi göğsüne çarpacak ve gerekenleri her zaman göreceklerdir.

Milletimin huzuru ve onurlu yaşam mücadelesi yüksek ruhlarda sürecek ve onu daima azmimizle yaşatacağız. Bunun için canımız ve malımız feda olsun. Art niyetlilere önemle duyrulur.

 
Toplam blog
: 196
: 493
Kayıt tarihi
: 28.06.07
 
 

Doğayı seviyorum. Onun içinde yaşamayı ve güzelliklerini tatmayı seviyorum. Yaşamayı ve hatta ölü..