Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

16 Temmuz '17

 
Kategori
İlişkiler
 

Göze hitap ediyorsa gönül hakkından feragat eder; yani ayıdan sevgili olur

Göze hitap ediyorsa gönül hakkından feragat eder; yani ayıdan sevgili olur
 

Yüce yürekler bizi affetsin, onların alanına girmiyoruz zaten ne haddimize, şöyle kenarda köşede birkaç otlayıp gideceğiz.

İnsanların yarısının bizim gibi olduğunu düşünüyorum, yarısı da sizin gibi; hani dağlarda ayılar az değil yani, ayılaşanları da eklersek tabi.

Abi bize öyle derinlere dalmak zor geliyor, kalbinde hüzün varmış ruhunda yara; tabip miyim ben naspın bu fukara!

İnce zarif Balzac’ın Fransız kadınları nemize gerek; bize şöyle az erkeğimsi, tekme atan yalnız yatan, etine dolgun, sevgilim beni neden öpmedi diye intihar etmeyen Fahriye ablalardan, yaşı geçmemiş ve de Erzincanlıya varmamış!

Özellikleri yoksa güzelliklerine bakacağız abem, mal neyse o; uğraşamam öyle delikanlılık filam! Biz böyle severiz, sevdiğimizi geveriz!

Bakışlarındaki manadan bahsediliyor ya ayıptır söylemesi gözlerine sıra gelmiyor ki; sakın yanlış anlaşılmasın terbiyesiz değil kabayım!

Jennifer Lopez’ler sokakları doldurmuş şekilden ibaretmiş kimin umurunda, keşke Tanrı birkaç tane daha Jennifer yaratsa!

Aslı’yı Kerem’e, onun derdini de gönülden sevene bıraktık. Mecnun çöllerde kaybolsun, Leyla’yı bir Araba nişanladık. Ferhat aptallığına doymasın, aşk bu kadar etmez. Velhasıl kelam sen miydin gelen ruhlarına el Fatiha!

 
Toplam blog
: 6332
: 653
Kayıt tarihi
: 21.09.08
 
 

Sadece sayfalarda kalan yazılar şaheser olsalar bile önemsiz ve anlamsızdır. İnsanlara ulaşan ve ..