Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

22 Haziran '12

 
Kategori
İzmir
 

Güldal Mumcu: " İzmirlileri özlemişim" dedi.

Güldal Mumcu: " İzmirlileri özlemişim" dedi.
 

Meclis Başkanı Güldal Mumcu, Kemal Anadol ve diğerleri, hep birlikte kafenin açılış kurfdelasını kestiler. İzdihamdan, kafenin giriş kapısı, çiçeklerden gözükmüyordu.


 

 

Karşıyaka’nın göbeğinde, yepyeni bir kafenin açılışını yapan Meclis Başkanı Güldal Mumcu  "İzmirlilerle bir daha karşılaşmaktan  mutluyum” dedi.

Bir parti meclisini andıran muhteşem kafenin bahçesindeki açılış kokteylinde tüm siyasi kuruluşlar, CHP ağırlıklı olarak oradaydı. Bitlisli Mehmet Süne’nin dostları, açılış günü kendisini yalnız bırakmadılar. Ve  mutlu gününü paylaştılar.

Kemal Anadol, Sıtkı Kürüm, K.Yaka CHP  İlçe Başkanı Adnan Alabay ve CHP  kadın kolları üyeleri, Kemal Karataş, Mustafa Duman, Sıtkı Kürüm ve sayamadığıımız pek çok kişi, , “Kirish Cafe” için bir araya geldiler. Açılış sade, anlamlı ve çok kalabalıktı.

Meclis Başkanı, pembe ve sade bir elbise giymişti. Etrafa gülücükler dağıtıyordu. İzmirlilerle, bir daha karşılaşmaktan mutluyum diye, tekrar tekrar söylüyordu.

Kokteyl nezih bir havada geçti. Dostları Mehmet Süneye hayırlı kazançlar dilediler. Kapıda ise, çiçek selinden geçilmiyordu.  Ve İzmirliler, muhteşem bir kafenin açılışı ile mutlandıklarını söylüyorlardı. Ve de  K.Yakalılar, muhteşem bir kafeye sahip oldukları için mutlu olduklarını, kokteyl boyunca söylediler.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Toplam blog
: 1616
: 918
Kayıt tarihi
: 13.08.06
 
 

Hayatın dikenli yollarından geçmenin  sırrı, aralarından çabuk geçmektir. Ümit, naylon çorap giyd..