Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

12 Mart '10

 
Kategori
Gündelik Yaşam
 

Güler misin ağlar mısın? :))

Güler misin ağlar mısın? :))
 

Çok şeker çoookkk. Gülüşüne gurban. Resim, tabii ki alıntı.


Erzurum’da elektrik saatinin mührünü bozduğu gerekçesiyle yargılanan 77 yaşındaki Sevim K.’ya mahkeme tarafından “5 ay süreyle düğünlere gitmeme cezası” verilmiş. Saatin mühürlü olduğunun farkında bile olmadığını, teli kopmuş zannederek yoldan geçen birine kabloyu bağlattığını belirten Sevim K., “Zaten benim bu yaştan sonra düğüne gidecek halim mi var?” demiş.

Anlaşılan o ki; devletimiz teyzemizin yaşını da göz önüne alarak, zaten düğüne gidemeyeceği, gitse de kalkıp oynayamayacağı açık olan teyzemize bir iyilik yapmış, bizi böylesine gülümseten bir karara imza atmış. İyi de yapmış. Neden mi?

Çünkü 25 yaşındaki hasta kızı ile birlikte yaşayan 77 yaşındaki Sevim teyze sadece ve sadece 400 TL’lik emekli aylığı ile geçiniyormuş. Buna rağmen faturalarını ödediğini belirten Sevim K. şunları söylemiş: “Allah devletten razı olsun, bilmeden yaptığım hata yüzünden beni mağdur etmedi. Düğünlere gitmeme cezası verdi. Zaten bu yaştan sonra düğüne gidecek halim mi var?”

Zaten bu yaştan sonra teyzenin düğüne gidecek hali mi var a benim canlarım. :))

Bu gülümseten haberin orijinali için tıklayabilirsiniz.

http://www.milliyet.com.tr/77-yasindaki-nineye-5-ay-dugune-gitmeme-cezasi/guncel/haberdetay/11.03.2010/1209777/default.htm?ver=10

 
Toplam blog
: 669
: 1503
Kayıt tarihi
: 19.01.07
 
 

Bir on dört mart sabahı güneş henüz arz-ı endam ederken üzeri yongalarla kaplı, küçük pencereli, ..