Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

13 Haziran '13

 
Kategori
Siyaset
 

Gün gelir, firavunlar da ölür!

Gün gelir, firavunlar da ölür!
 

Neylersin ki, gün gelir, firavunlar da ölür!


Firavun kendini tanrı Horos'un yeryüzündeki simgesi ve güneş tanrısı Ra'nın oğlu sanır! Ama gün gelir, firavunlar da ölür!

Firavun asla hatalarını, zinhar yenilgilerini hatırlamaz! Yanlışlarının yüzüne vurulmasından da zerre hoşlanmaz. Hatalarını görmezden gelmeyi ne kadar sever ve iyi becerirse! pire misali başarılarını deve yapmakta da üstüne adam yoktur; zat-ı muhteremin!... Neylersin ki, gün gelir, firavunlar da ölür!

Firavun, tam yağlı bir propaganda harikası!, iflah olmaz, önü alınamaz bir yalan makinesi, bıkmak,  usanmak nedir bilmeyen bir iftira üreticisidir! Tek yanlı bilgi kirliliği yaratmakta, her olayı işine geldiği gibi anlatıp yorumlamakta yeryüzünde bir eşi daha yoktur kendisinin!... İnsanlığın her çağında, kendini yeniden yeniden üretmeyi başarır ne yazık ki, Yezid'in, Namerdin oğlu Firavun!...  Ama taaa Hz.Musa'yla 2. Ramses'ten beri de, gün gelir, firavunlar da ölür!

Firavun kendini tanrı sanır! Sanmasına da... Her Firavun, tanrılaştıkça ölür!

Firavun kanun, kitap tanımaz. Firavun laftan, sözden anlamaz. Bildiği tek nakarat: " BEN! BEN! BEN! " den ibarettir üstelik! Güçlendikçe kibri artar, kendini beğenmişliği arş - ı alaya ulaşır ammaaa! Neylersin ki, gün gelir, firavunlar da ölür!

Firavuna sorsan! Ne asker, ne polis bir işe yarar onun ülkesinde! Hukuk, adalet, vicdan kimin neyiymiş ki öyle! Hem demokrasiyle, siyasi mücadele de sırf hedefe varmak için değil miydi?!! Hedefe varana kadar her şey mübah ammaaa! Neylersin ki, gün gelir, firavunlar da ölür!

Öfkesine, gazabına tutulsan; firavunu gerçekten ölümsüz sanırsın. Ölmek, firavuna yabancı bir dünyanın dört bilinmeyenli denklemi kadar uzak ve imkansız görünür! Ama ne yapsan, ne etsen de, gün gelir, firavunlar da ölür!

Firavun'un kim olduğunu soruyorsan, merak ediyorsan; onu bulmak için, sakın ola uzaklara gitmeyesin. En yakınlarında, her gün karşında duran, gözlerinin içine baka baka " Benden öncesi yalan, benden sonrası tufan! Bu ülkede ne varsa, ne yapılmışsa; BEN YAPTIM ONLARI! BENNNN! " diyen akıl, insaf, vicdan ve adalet yoksunu her kim varsa; bilesin ki, firavun odur işte! Sakın haaa! Firavunu aramak için ötelere gitme!

Her ne kadar hırsı, öfkesi, hiddeti,şiddeti cürmü kadar yer yakıyor olsa da! Git o zavallıya benden selam söyle! Ve Dilinden tek bir cümle çıksın; o namerdin kaşısında. Olur mu?:

" Sen kendini ölümsüz sanmaktasın ammaaa! Gün gelir, firavunlar da ölür! " de sadece. O, sözlerinden zerre anlamayacak olsa da...

Not: Yazıda kullanılan görsel internetten alınmıştır.

 
Toplam blog
: 1349
: 1777
Kayıt tarihi
: 30.01.11
 
 

İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler veTanıtım, A.Ö.F. Adalet Yüksek Meslek ..