Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

21 Ağustos '06

 
Kategori
Turizm
 

Günde 10 sigara içerek bedava tatile çıkabilirsiniz

Günde 10 sigara içerek bedava tatile çıkabilirsiniz
 

Her yıl kış aylarında yazın çıkacağınız tatilin hayalini kuruyorsanız. Ama yaz gelince “para yok nasıl tatile çıkayım” diyorsanız. İşte size yeni bir yöntem. Günde 10 sigara içerek tatil parasını kazanabilirsiniz. Dikkat bu yöntem sigara içmeyenlere tavsiye edilmez tehlikelidir. Nasıl mı olacak bu iş?

Diyelim ki sigara içiyorsunuz hem de günde bir paket. Bu günden itibaren günde sadece 10 tane sigara içeceksiniz. Böylece iki günde bir paket sigara almaya başlayacaksınız ve bir yıl sonra tatil parası hazır.

Hesap kolay eskiden günde bir paket sigara içiyordunuz artık yarım paket içiyorsunuz. Yılda 182,5 paket yapar. İçmediğiniz 182,5 paket sigara ise tam tamına 821,25 YTL yapar. Bu parayla güzel bir tatil yapabilirsiniz. Üstelik sağlığınızda eskisine göre daha iyi olacaktır.

Belki de sigarayı azalttığınız için tamamen bırakır seneye tatile iki kişi çıkabilirsiniz. “Yok, ben sigaramdan vazgeçemem” diyorsanız, o zaman masmavi denizden, kumsalda uzanıp güneşlenmekten, güzel yemeklerden, dans etmekten, eğlenmekten, dinlenmekten vazgeçin siz de.

Bir sigara tüttürüp tatil hayallerine dalarsınız yine…

 
Toplam blog
: 5
: 1100
Kayıt tarihi
: 07.08.06
 
 

1968 Yılının Cumhuriyet Bayramında doğdum. Afyonkarahisar, Tekirdağ, Erzincan, İzmit, Gaziantep, Ayd..