Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 
 

Efsane FB 1907 Baterist Metin

http://blog.milliyet.com.tr/efsanefb1907

07 Aralık '17

 
Kategori
Pratik Bilgiler
 

Güzel ve Çekici Gözler İçin...

Güzel ve Çekici Gözler İçin...
 

Bakımlı, güzel ve çekici gözlere sahip olmak için birkaç öneri...


* Kaşlarınızın olduğundan daha gür görünmesini arzu ediyorsanız, kaşlarınıza hafifçe pudra sürüp kahverengi maskara uygulamalısınız.


* Göz kapaklarınızda düşüklük ya da kırışıklıklar varsa cildin dokusunu belli eden koyu renk farlar kullanmamanız yerinde olur. Işığı yansıtan sedefli ve parlak renkler gözlerinizi daha aydınlık ve genç göstermenize yardımcı olabilir.


* Kirpiklerinizi daha belirginleştirmek, kıvırmak ve topaklanmaları önlemek için, fırçayı parmaklarınızın arasında döndürerek rimeli sürün. Bu sayede kirpikleriniz daha gür görünecektir.


* Eşit miktarda gülsuyu ve sodayı bir şişede karıştırıp buzdolabında saklayın. Yorgun ya da uykusuz olduğunuz zamanlarda bu karışımdan makyaj pamuğuna bir miktar dökün ve gözlerinizin üzerinde 15 dakika bekletin. Gözlerinizdeki tüm yorgunluğu ve şişliği aldığını göreceksiniz.


* Gözlerinizin daha iri görünmesini istiyorsanız, beyaz bir göz kalemini alt göz kapağınızın iç kısmına sürebilirsiniz. Bu sayede gözleriniz daha aydınlık ve büyük görünecektir.


* Yarım elmanın suyunu çıkarıp, 1 yemek kaşığı süt ekleyerek karıştırın ve pamuk yardımıyla gözlerinize nazikçe sürün. Gözleriniz için dinlendirici ve canlandırıcı özelliği olan bu toniği, haftada 1-2 gün uygulayabilirsiniz.


* Kaşlarınızı daha belirgin hale getirmek için kullandığınız kapatıcıyı kaşlarınızın üst kısmına sürüp, yukarı doğru dağıtın. Kaş şeklinizin belirginleştiğini farkedeceksiniz.


* Kirpik kıvırıcınızı banyo sonrasında kullanmanız, daha iyi sonuç almanızı sağlar. Çünkü sıcak su kirpiklerin bükülme özelliğini arttırırken kırılmalarını da engeller. 

 
Toplam blog
: 1907
: 3759
Kayıt tarihi
: 28.07.07
 
 

03 Şubat 1967 İstanbul doğumlu, romantik bir müzisyenim işte... Müzik, bateri, spor, Fenerbahçe, ..