Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

12 Nisan '12

 
Kategori
Siyaset
 

Haberal'ın annesinin cenazesinde CHP kahkahası

Haberal'ın annesinin cenazesinde CHP kahkahası
 

Haberal annesinin cenazesinde CHP'nin eski ve şimdiki başkanıyla kahkaha atarken...


CHP'nin Ergenekon soruşturması kapsamında tutuklu milletvekili Mehmet Haberal, annesinin ölümüyle CHP'lilerin de desteğiyle cenazeye katılmak için 48 saat izin almıştı. Cenazeye katılan Haberal'ın orda çekilen bir fotoğraf karesi dikkat çekiciydi.

Fotoğrafta başta Haberal, Deniz Baykal ve CHP genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu olmak üzere herkes gülüyordu.

Peki özel izinle annesinin cenazesine katılan Haberal ve CHP'li dostları bu cenazede neden kahkaha atmışlardı? Olayın perde arkası ise bu kahkahanın incir kabuğunu bile doldurmayacak kadar gereksiz olduğunu gözler önüne seriyor. Bir partili, "Bugün hava çok güzel. Bahar geldi, harika bir güneş var" deyince Sayın Baykal da o sırada, 'Her şey var ama Deniz yok' diye espiri yapınca işte bu fotoğraf karesi ortaya çıkıyor. 

 Bir cenezede üstelik özel izinle geldiği annesinin cenazesinde kahkahalara boğulmak ve buna muhalefet partisinin eski ve yeni genel başkanlarınında eşlik etmesi ne kadar garip değil mi? Sonra bunlar halkın karşısına geçip oy isterken halk ister istemez ''Bir anneye merhameti olmayanın bize nasıl merhameti olacak'' demezler mi? 

CHP Tunceli Milletvekili Kamer Genç tarafından Ankara'ya gidip yemin et teklifine Kemal Kılıçdaroğlu sessiz kalıken Haberal'ın ise ''ben annemin cenazesi için burdayım'' diyerek reddettiği iddiaları ortaya çıktı. 48 saatlik izin süresinin dolmasının ardından Haberal Silivrideki cezaevine olaysız bir şekilde geri döndü.  Cenaze töreninin ardından 48 saatlik izni dolarak yeniden cezaevine dönen Haberal'ın  Cenaze töreninin ardından 48 saatlik izni dolarak yeniden cezaevine dönen Haberal'ın  +84Cenaze töreninin ardından 48 saatlik izni dolarak yeniden cezaevine dönen Haberal'ın  Cenaze töreninin ardından 48 saatlik izni dolarak yeniden cezaevine dönen Haberal'ın  Cenaze töreninin ardından 48 saatlik izni dolarak yeniden cezaevine dönen Haberal'ın   

 
Toplam blog
: 138
: 10449
Kayıt tarihi
: 03.06.10
 
 

Müzik dinlemek (Türkçe Pop) ve futbol maçı (özellikle Beşiktaş maçları) izlemekten hoşlanıyorum. ..