Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

13 Şubat '16

 
Kategori
Blog
 

Hassasiyetleri kaşıyarak binlerce tık alırsınız ama o tıklar sadece sizi mutlu eder

Hassasiyetleri kaşıyarak binlerce tık alırsınız ama o tıklar sadece sizi mutlu eder
 

Sevelim sevilelim edebiyatı üzerine binlerce yazı… Böyle bir yazıya gerek yok ki; yüreğin kaynıyorsa çık dışarı sokaktaki en çirkin adama sarıl!

Ülkenin içinde bulunduğu durum malum… Ah vah hep kötü, her şey kötü, gerçekler de acı olunca… E bu olaylar insanları da etkilediği için herkes dolu, beyefendinin tıkları rekor kırıyor. E bu yazı mı şimdi! 

İnsanları birbirine düşman etmekten başka bir işe yaramayan dinin siyasete alet edildiği provokatör yazılar… Senin derdin ne arkadaş!

Hele de milliyetçi yazılar… Bazıları fanatik. Nefretlerini kinlerini burada kusuyorlar. İçini bir yerlere boşaltması lazım. Birilerine küfretmek istiyor. Bunun için MB yazarı olan var.

Yahut işte akşama kadar Atatürk  yazanlar. Milleti bıktırmışlar.

Milliyetçiler yüzünden Kürt sorunuyla ilgili yazı yazamıyoruz. Kahrolsun PKK dersen sorun yok. 

Keza dindarlar… Tamam dinini anlat  sorun değil… Niye namaz kılmıyorsunuz diyenler bile var, sana ne! Milliyet Blogta düşüncesini ifadeden öteye bir durum var. Resmen ideolojilerin propagandası yapılıyor.

Ve bütün bunların taraftarı dolaysıyla  hazır okuyucusu var. Yazarın özel bir çaba harcaması gerekmiyor, yazıyı yayına vermesi yetiyor. Biraz sevgi mevgi, gözyaşı, vatan, atam, din imam, tamam!

Bir de şu yazılmaz bu yazılmaz… Senin olabilir, benim tabum yok. Ben özgür bir yazarım, hassas konu falan tanımam. Aslında site  özgür olsa siz daha neler göreceksiniz. 

 
Toplam blog
: 6332
: 653
Kayıt tarihi
: 21.09.08
 
 

Sadece sayfalarda kalan yazılar şaheser olsalar bile önemsiz ve anlamsızdır. İnsanlara ulaşan ve ..