Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

08 Mart '10

 
Kategori
Sivil Toplum Kuruluşları
 

Hayat boyu sevgi projesi

Hayat boyu sevgi projesi
 

Bağımlılık


UYUŞTURUCU, ALKOL VE MADDE BAĞIMLILIKLARIYLA MÜCADELE

Ülkemizde hergün artmakta olan ve toplumsal sorun haline gelen uyuşturucu alkol ve benzeri madde bağımlıklarını önleyebilmek, bu nedenle toplumdan soyutlanmış veya topluma küsmüş insanlarımızın hayat a yeniden kazandırılmaları için harika bir ekipçe Hayat Boyu Sevgi Projesi geliştirildi ve www.hayatboyusevgi.com internet sitesinde üye kayıtlarına başladı.

Proje kapsamında her türlü gizlilik kuralları dahilinde hasta bilgileri kayıt altına alınacak. Kaydını yaptıran insanların psikolojik ve bağımlılık tedavileri sağlanılarak rehabilite edilecekler. Ardından meslek edindirme kurslarında becerilerine göre eğitim alacaklar. Bunun dışında temel eğitimleri yarım kalan kalan hastaların eğitimleri tamamlanarak proje kapsamında istihdam edilmeleri sağlanacak.

Proje diğer Sivil Toplum Örgütlerinin yaptığı engelleme çalışmalarından daha çok tedaviye ihtiyacı olan bağımlıların kazanılması üzerine kurulu Kısa bir süre sonra ulusal tanıtımı yapılmaya başlanacak projenin başkanlığını Av.Kürşat BAYRAKÇI yapmakta. Ayrıca projeye ilk destekte geçtiğimiz yıl müzik dünyasına ilk adımını Bahar Güü albümüyle yapan Sanatçı Dila Hanımdan geldi. Sanatçı albüm gelirini bu proje kapsamında kullanılmak üzere Hayat Boyu Sevgi Derneğine bağışladı.

 
Toplam blog
: 55
: 979
Kayıt tarihi
: 21.10.07
 
 

İnsana insan olduğu için değer veren dürüst ve saygılıyım.Güzelliği fiziki olarak düşünmeyen gönül g..