Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

27 Mayıs '15

 
Kategori
Astroloji
 

Haziran 2015 aylık Burç yorumları

Haziran 2015 aylık Burç yorumları
 

Koç
Düşünce ve fikirlerinizle dikkat çekeceğiniz bu ay, iletişim trafiğiniz fazlasıyla aktif olacaktır. Beklediğiniz haberler, önemli konuşmalar gündeme gelebilir. İletişim sorunları ve gecikmeler, sabırlı olmanızı gerektirecektir. Eski konular ve kişiler yeniden karşınıza çıkabilir. Haziran ayının ilk iki haftası, yeni bir karar almamanız, yeni bir sözleşme ya da anlaşma imzalamamanız önem kazanacaktır.
2 Haziran’da eğitimle ilgili konular, hukuki işler ve yolculuklar gündeme gelebilir. Merak ettiğiniz pek çok sorunun cevabını bulabilirsiniz. İlişkilerinizi ve bireysel yaşamınızı etkileyecek kadersel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Geçmişte yarım bıraktığınız konuları çözüme kavuşturmak açısından güzel bir süreçtesiniz.
16 Haziran’da ertelediğiniz yenilikleri hayata geçirebilir, yeni kararlar alabilir, düşünceleriniz doğrultusunda harekete geçebilirsiniz. Deneyimlerinizi ve son zamanlarda kazandığınız farkındalıkları göz önünde bulundurmanız, aynı hataları tekrarlamamanız, gelişim kazanmanıza yardım edecektir.
17 Haziran tarihinden itibaren sürpriz gelişmeler ve şanslı fırsatlar, uzun süredir beklediğiniz heyecan duygusunu geri getirebilir. Bireysel yaşamınızda, aşk ve eğlence hayatınızda keyifli zamanlar geçirebilir, radikal yeniliklerle karşılaşabilirsiniz.
22 Haziran’dan itibaren evinizle ve ailenizle ilgili konular ön plana çıkmaya başlıyor. Evde vakit geçirerek dinlenme ihtiyacı hissedebilir, evinizi dekore edebilir, geçmişten bugüne gelen alışkanlıklarınızla yüzleşebilirsiniz.
 
 
 
 
 
Boğa
Ay boyunca maddi kazançlarınız ve sahip olduğunuz değerler ön planda olacaktır. Güvende hissetmeye fazlasıyla önem verebilirsiniz. Yeteneklerinizi gösterebileceğiniz projeler ve kazançlarınızı artırabileceğiniz fırsatlar gündeme gelebilir. Haziran ayının ilk iki haftasında önceliklerinizi gözden geçirmeli, yeni kararlar almamalı ve yeni girişimlerde bulunmamalısınız.
2 Haziran’da beklediğiniz paralar, verdiğiniz borçlar ve tahsil edemediğiniz ödemeler gündeme gelebilir. Sizde iz bırakan, geçmişte kapattığınız defterlerle ilgili yeni gerçekler öğrenebilir, yeni haberler alabilirsiniz. Uzun süredir aklınızı meşgul eden pek çok sorunuz cevap bulabilir.
16 Haziran’da ertelediğiniz her türlü girişimi başlatabilir, düşündüğünüz yenilikleri hayata geçirebilirsiniz. Maddi gelir elde edebileceğiniz projeler gündeme gelebilir. Yeni bir işe başlayabilir, yeni adımlar atabilir, mali konularda güzel fırsatlar elde edebilirsiniz.
17 Haziran tarihinden itibaren sürpriz değişimler ve şanslı fırsatlar gündeminizde olacaktır. Ev almayı veya ev değiştirmeyi düşünüyorsanız destekleyici imkanlarla karşılaşabilirsiniz. Ay sonuna kadar devam edecek olan bu etki, uzun süredir beklediğiniz yenilikleri yaşamınıza getirebilir.
22 Haziran’dan itibaren iletişim trafiğiniz hareketlenmeye başlıyor. Yakın çevrenizden güzel destekler alabilir, önemli konuşmalarınızı gündeme getirebilir, güçlü sezgilerinizle yön bulabilirsiniz. Düşünce ve fikirleriniz dikkat çekecektir.
 
 
 
 
İkizler
Haziran ayında kendinizi çok daha rahat ifade edebilir, ışığınızın yükseldiğini hissedebilir, girdiğiniz ortamlarda ilgiyle karşılanabilirsiniz. Ayın ilk yarısı geçmişte eksik bıraktığınız konular sık sık karşınıza gelecektir. İletişim sorunları ve geciken durumlar, sabırlı olmanızı gerektirecektir. Haziran ayının ilk iki haftası, eksik bıraktığınız konuları tamamlamak, bireysel ihtiyaçlarınızı düşünerek gözlem yapmak açısından güzel bir süreçtesiniz.
2 Haziran’da ikili ilişkileriniz ve ilişkiye yönelik ihtiyaçlarınız ön planda olacaktır. Yeni gerçekler öğrenebilir, mevcut ilişkilerinizi gözden geçirebilirsiniz. Uzun süredir görüşmediğiniz insanlarla karşılaşabilir, yarım kalmış konuları çözüme kavuşturabilir, yeni ve farklı bakış açıları geliştirebilirsiniz.
16 Haziran’da düşündüğünüz her türlü yeniliği başlatabilir, yeni kararlar alabilir, kişisel ve bireysel ihtiyaçlarınız doğrultusunda harekete geçebilirsiniz. Bugünlerde başlatacağınız yenilikler 1 yıl boyunca önemli gelişmelere sahne olacaktır. Düşünerek harekete geçmeli, tecrübelerinizden ders alarak ilerlemelisiniz.
17 Haziran tarihinden itibaren yeni ortamlara girebilir, yeni insanlarla tanışabilir, sürpriz fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Yeni ve radikal düşünceler, geleceğe yönelik hayallerinizde değişiklik yapmanıza, sınırlarınızı aşmanıza ve engin bilgilere ulaşmanıza yardım edecektir.
22 Haziran’dan itibaren maddi kazançlarınız ve sahip olduğunuz değerler ön plana çıkmaya başlıyor. Ödemeler, banka hesapları ve harcamalar öncelikleriniz arasında yer alabilir. Kendinizi güvende hissetmeye son derece önem vereceğiniz bu dönemde, yeteneklerinizi gösterebileceğiniz kazançlı projeler gündeme gelebilir.
 
 
 
 
Yengeç
Haziran ayının ilk yarısında kalabalık ortamlarda bulunmaktan ziyade kendi içinize dönme ve yalnız kalma ihtiyacı hissedebilirsiniz. Geçmişte yaşadığınız deneyimleri gözden geçirebilir, yeni gerçekler öğrenebilir, uzun süredir beklediğiniz haberleri alabilirsiniz. Bu süreci kişisel ihtiyaçlarınızı ve önceliklerinizi belirlemek, dinlenmeye zaman ayırmak için kullanmanız çok uygun olacaktır.
2 Haziran’da çalışma hayatınızda tempolu ve hareketli günler geçirebilir, yeni gerçekler öğrenebilir, belirsiz olduğunuz durumları netleştirebilirsiniz. İşten ayrılmayı düşünen Yengeçler için uygun koşullar oluşabilir. Sağlığınıza özen göstermeniz gereken bir süreçtesiniz.
16 Haziran’da yaşamınızda vadesi dolan konular sona erebilir. Bu tarihlerde biten olaylar ve  hayatınızdan giden kişiler kadersel plana hizmet ediyor olacak… Size zarar veren alışkanları bırakmaya niyet etmeli, yeniliklere ve güzelliklere yer açmalısınız.
17 Haziran tarihinden itibaren maddi konularda sürpriz fırsatlarla karşılaşabilir, beklediğiniz paraları alabilir, yeni kazanç fırsatları elde edebilirsiniz. İş arayan yengeçler sürpriz yeniliklerle karşılaşabilirler. Yaşamınızı güzelleştirecek şanslı ve destekleyici etkiler ay sonuna kadar devam edecektir.
22 Haziran’dan itibaren ışığınız ve enerjiniz yükselmeye başlıyor. Girdiğiniz ortamlarda dikkat çekebilir, çevrenizden güçlü destekler bulabilir, düşündüğünüz her türlü yeniliği başlatabilirsiniz. Bugünlerde ekeceğiniz tohumlar, bir yıl boyunca büyümeye ve mahsullerini vermeye devam edecektir.
 
 
 
 
Aslan
Haziran ayında arkadaş ortamlarınız ve sosyal etkinlikler ön planda olacaktır. Kalabalık organizasyonlarda yer alabilir, grup aktivitelerine katılabilir, uzun süredir görüşmediğiniz insanlarla karşılaşabilir, geçmişte eksik bıraktığınız konuları tamamlama şansı elde edebilirsiniz. Beklediğiniz ve merak ettiğiniz haberler bu ay gündeme gelebilir.
2 Haziran’da aşk ve eğlence hayatınızla ilgili konular ön planda olacaktır. Yeni gerçekler öğrenebilir, aşk hayatınızı gözden geçirebilir, çocuklarınızın ihtiyaçlarıyla ilgilenebilirsiniz. Yaratıcılığınızın ve enerjinizin fazlasıyla yüksek olduğu bugünlerde, hobilerinize ve spora vakit ayırabilirsiniz.
16 Haziran’da yeni ortamlara girebilir, yeni insanlarla tanışabilir, geleceğe yönelik hayallerinize yenilerini ekleyebilirsiniz. Son günlerde ertelediğiniz tüm kararları hayata geçirebilir, yeni girişimlerinizi başlatabilir, yeni kararlar alabilirsiniz.
17 Haziran tarihinden itibaren ay sonuna kadar, bireysel yaşamınızda radikal değişimler, sürpriz gelişme ve fırsatlar gündemde olacaktır. Yolculuğa çıkabilir, eğitim konularında destekleyici imkanlarla karşılaşabilir, uzun süredir beklediğiniz gelişmelerin tadını çıkarabilirsiniz.
22 Haziran’dan itibaren dinlenme ihtiyacınız yüksek olacaktır. Geçmişten bugüne yaşadıklarınızı gözden geçirebilir, kendinizle yalnız kalma ihtiyacı hissedebilirsiniz. Rüyalarınız, bilinçaltınızda yer eden konuları görebilmenize yardım edecektir. Ruhsal çalışmalar yapabilir, danışmanlık alarak içinde bulunduğunuz süreçle ilgili aydınlatıcı bilgilere ulaşabilirsiniz.
 
 
 
 
Başak
Haziran ayında iş ve kariyer hayatınız, geleceğe yönelik hedefleriniz ön planda olacaktır. İş yaşamınızda yeteneklerinizle dikkat çekeceğiniz bir süreç başlıyor. Geçmişte yarım bıraktığınız projeler ve evraklar yeniden karşınıza çıkabilir. Elektronik aletlerde arızalar, iletişimde hatalar daha sık gündeme geleceği için kontrollü ve sabırlı olmanız son derece önem kazanacaktır. Ayın ilk iki haftasında yeni girişimlerde bulunmamalı, yeni kararlar almamalısınız.
2 Haziran’da ailenizle ve evinizle ilgili konular ön planda olacaktır. Geçmişte yaşadığınız olaylarla ilgili yeni gerçekler öğrenebilirsiniz. Bilinçaltınızda yer eden konuları ve geçmişten gelen alışkanlıklarınızla yüzleşebilir, olumsuz davranışlarınızı bırakmaya niyet edebilirsiniz.
16 Haziran’da iş ve kariyer hayatınızda yeni fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. İş arayan Başaklar bu dönem yeni iş teklifleri alabilir, yeni bir işe başlayabilirler. Ay boyunca ertelediğiniz yenilikleri hayata geçirebilir, yeni kararlarınızı gündeme getirerek yeni başlangıçlar gerçekleştirebilirsiniz.
17 Haziran tarihinden itibaren ay sonuna kadar, beklediğiniz paralar tahsil edebilir, sürpriz ödemelerle karşılaşabilirsiniz. Maddi konularda şanslı gelişmeler ve destekleyici fırsatlar gündemde olacaktır. Geçmişle ilgili konular açıklık kazanabilir ve çözüme kavuşabilir.
22 Haziran’dan itibaren arkadaş ortamlarınız ve sosyal etkinlikler ön plana çıkmaya başlıyor. Yeni insanlarla tanışabilir, yeni çevrelere girebilirsiniz. Gireceğiniz farklı ortamlarda yeni bakış açıları kazanabilir, geleceğe yönelik hayallerinize yenilerini ekleyebilirsiniz.
 

 
Terazi
Haziran ayının ilk yarısında yarısında yolculuklar, eğitimle ilgili konular ve hukuki davalar gündeminizde olacaktır. Uzun süredir beklemede olan işlerinizle ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Kişisel gelişiminize önem verebilir, bilgilerinizi geliştirebilir, merak ettiğiniz pek sorunun cevabını bulabilirsiniz. Ayın ilk yarısında yeni ve önemli kararlar almamanız uygun olacaktır.
2 Haziran’da iletişim trafiğiniz ve haberleşme ön planda olacaktır. Düşüncelerinizi etkili bir şekilde ifade edebilir, önemli konuşmalar yapabilir, sürpriz haberler alabilir, yeni gerçekler öğrenebilirsiniz. Yakın çevre ilişkileriniz ve kardeşinizin ihtiyaçları gündeme gelebilir.
16 Haziran’da Ertelediğiniz kararları gündeme getirebilir, düşündüğünüz yenilikleri başlatabilir, eğitimle ilgili konularda yeni adımlar atabilirsiniz. Kariyer hayatınız için gerekli olan seminerler ve sertifikalar gündeme gelebilir. Kişisel gelişiminizle ilgili harekete geçme zamanı…
17 Haziran tarihinden itibaren ilişkilerinizde sürpriz olaylar gündeme gelebilir. Yeni insanlarla tanışabilir, yeni ortamlara girebilir, şanslı ve destekleyici fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Ay sonuna kadar devam edecek olan bu etki, yaşamınızı yakından etkileyecek süpriz yeniliklere işaret ediyor…
22 Haziran’dan itibaren iş ve kariyer hayatınızın ön plana çıkmasıyla birlikte, uzun süredir verdiğiniz emeklerin karşılığını görebilirsiniz. İş arkadaşlarınızdan güzel destekler, patronlarınızdan olumlu geri bildirimler alabilirsiniz.  Geleceğe yönelik hedefleriniz doğrultusunda hareket etmek isteyeceksiniz.




Akrep
 
Haziran ayının ilk yarısında başkalarından gelen gelirleriniz, maddi-manevi paylaşımlar ön planda olacaktır. Beklediğiniz ödemeler, tahsil edemediğiniz alacaklar, kredi, nafaka, miras gibi konularla ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Geçmişte kapattığınız defterleri gözden geçirebilir, gizemini koruyan gerçekleri öğrenmek isteyebilir, sizde iz bırakan olayların peşine düşebilirsiniz.
2 Haziran’da maddi kazançlarınız ve sahip olduğunuz değerler ön planda olacaktır. Beklediğiniz paralar gündeme gelebilir. Değerlerinizi korumak, güvende hissetmek, maddi konularda özgür olmak isteyebilirsiniz. Eksik bıraktığınız, tamamlayamadığınız konular karşınıza çıkabilir.
16 Haziran’da Ortaklaşa iş teklifleri, kazançlarınızı artırabileceğiniz yeni fırsatlar gündeme gelebilir. Ertelediğiniz kararları ve yeni girişimleri hayata geçirebilirsiniz. Yaşamınızda vadesi dolan konular sona erebilir. Yeniliklerin yaşamınıza gelebilmesi için, eskilere veda etmeniz gerekecektir.
17 Haziran tarihinden itibaren iş hayatınızda sürpriz fırsatlarla ve tekliflerle karşılaşabilir, uzun süredir hayalini kurduğunuz imkanlara ulaşabilirsiniz. Ay sonuna kadar devam edecek olan olumlu enerjiler, iş yaşamınızda güçlü destekler bulabilmenize ve yeni adımlar atabilmenize yardım edecektir.
22 Haziran’dan itibaren kişisel gelişiminizle ilgili konular ön plana çıkmaya başlıyor. Bu dönem göreceğiniz rüyalar rehberlik edici nitelikte olacaktır… Meslek hayatınız için gerekli olan eğitimler ve seminerler gündeme gelebilir. Hayata olan bakış açınızda olumlu değişimler yaşayabilir, inançlarınız doğrultusunda hareket etmek isteyebilirsiniz.
 

Yay
İkili ilişkilerinizin ön planda olduğu bu ay; söz, nişan, evlilik gibi ciddi ilişkiler gündemde olacaktır. Güçlü ve yetkin kişilerle bir araya gelebilir, önemli görüşmeler gerçekleştirebilirsiniz. Uzun süredir görüşmediğiniz kişilerle ve eski sevgililerinizle sürpriz karşılaşmalar, eski konular gündeme gelebilir. Haziran ayının ilk yarısında önemli, ciddi ve yeni bir karar “almamanız” çok uygun olacaktır.
2 Haziran’da bireysel ve duygusal ihtiyaçlarınız ön plana çıkıyor. Duygularınızı kontrol etmekte güçlük çekebilir, hassas ve alıngan bir ruh halinde olabilir, yüksek enerjinizi dengelemekte zorluk çekebilirsiniz. Sportif aktivitelere ve yaratıcılığınızı kullanabileceğiniz faaliyetlere zaman ayırmanız yararlı olacaktır.
16 Haziran’da ertelediğiniz kararları gündeme getirebilir, yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Uzun süredir ilişkisi devam eden kişiler ilişkileriyle ilgili geleceğe yönelik ciddi kararlar alabilirler. İlişkisi olmayan Yaylar ise yeni bir ilişki teklifi alabilir, uzun süreli birlikteliklere adım atabilirler. Ortaklıklar gündeme gelebilir.
17 Haziran tarihinden itibaren ay sonuna kadar, aşk hayatınızda sürpriz yenilikler ve eğlenceli aktiviteler gündeme gelebilir. Yolculuklara katılabilir, rutinlerinizin dışına çıkabilirsiniz. Zihinsel farkındalığınızı yükseltecek olaylar, sürpriz değişimleri ve beklediğiniz fırsatları gündeme getirebilir.
22 Haziran’dan itibaren ödemeler, harcamalar ve gelirler ön plana çıkmaya başlıyor. Beklediğiniz paraları tahsil edebilir, ortak işlere yönelebilirsiniz. Sizde iz bırakan olaylar, geçmişte kapattığınız defterler, gizemini koruyan gerçekler ön plana çıkabilir. 



Oğlak
Haziranın ilk yarısında çalışma hayatınız ve sağlığınızla ilgili konular ön planda olacaktır. Yeteneklerinizi pratik bir şekilde ortaya koyabilir, halletmeniz gereken rutin işlerinizi ve geçmişte eksik bıraktığınız konuları tamamlayabilirsiniz. Ay ortasına kadar, yeni bir girişimde bulunmamanız, yeni kararlar almamanız ve iletişim sorunlarına karşı tedbirli olmanız yarar sağlayacaktır.
2 Haziran’da geçmişte yaşadığınız olaylarla ilgili bilmediğiniz gerçekler açığa çıkabilir, yeni bilgiler edinebilir, yaşadıklarınızı düşünebilir, geride bıraktığınız kişileri düşünebilirsiniz. Ruhsal ve manevi farkındalıklarınızın yüksek olacağı bu süreçte, bilinçaltı rüyaları görebilirsiniz.
16 Haziran’da iş arayan Oğlak burçları yeni iş teklifleri alabilir, iş görüşmelerine katılabilirler. Çalışmakta olan Oğlak burçları ise, işlerinde yeni sorumluluklar alabilir, terfi edebilirler. Bu tarihten itibaren ertelediğiniz her türlü girişimi başlatabilir, yeni kararlarınızı hayata geçirebilirsiniz.
17 Haziran tarihinden itibaren ay sonuna kadar, maddi kazançlarınızı artırabileceğiniz sürpriz fırsatlar ve beklediğiniz ödemeler gündeme gelebilir. Yeni bir gelir imkanı elde edebilir, evinizle ilgili düşündüğünüz yenilikleri gündeme getirebilirsiniz. Yer değişikliği düşünen Oğlaklar şanslı ve destekleyici tekliflerle karşılaşabilirler.
22 Haziran’dan itibaren ikili ilişkilerinizde yeni ve hareketli bir dönem başlıyor. Yeni insanlarla tanışabilir, ciddi bir ilişkiye adım atabilir, mevcut ilişkilerinizde geleceğe yönelik önemli kararlar alabilirsiniz. Işığınızın yüksek olduğu bu dönem, güçlü kişilerden güzel destekler alabileceksiniz.

 
 
Kova
Aralık ayında aşk ve eğlence hayatınız ön planda olacaktır. Hobilerinize ve keyif aldığınız aktivitelere vakit ayırabilirsiniz. Geçmişte yaşadığınız ilişkileri düşünebilir, eski sevgililerinizden haber alabilir, merak ettiğiniz soruların cevabını bulabilirsiniz. Eski sevgiliyle barışma durumları gündeme gelebilir. Ay ortasına kadar özellikle bu konularla ilgili önemli ve yeni kararlar vermemeniz uygun olacaktır.
2 Haziran’da sürpriz haberler alabilir, bilmediğiniz yeni gerçekler öğrenebilir, uzun süredir görüşmediğiniz dostlarınızla bir araya gelebilirsiniz. Arkadaşlıklarınızı gözden geçireceğiniz bu süreçte, bazı kişilerle yol ayrımına gelebilir, geçmişte belirsiz kalan olayları bir sonuca bağlayabilirsiniz.
16 Haziran’da ertelediğiniz yenilikleri başlatabilir, düşüncelerinizi hayata geçirebilirsiniz. Bu tarihlerde yeni bir aşk teklifi gündeme gelebilir. Ancak bu ilişki ciddi bir temeli olmayan, gelip geçici bir heves olabilir. Yürütmekte zorlandığınız ilişkiler bu tarihlerde kadersel plana hizmet ederek sona erebilir.
17 Haziran tarihinden itibaren ay sonuna kadar, sürpriz yeniliklerle ve şanslı fırsatlarla karşılaşabilir, yakın çevrenizden güçlü destekler bulabilir, zihinsel farkındalıklar kazanabilirsiniz. Yeni insanlarla tanışabilir, ilişkilerinizden güzel destekler alabilir, şaşırmanıza neden olacak gelişmeler yaşayabilirsiniz. Sürpriz bir ilişki başlangıcı gündeme gelebilir.
22 Haziran’dan itibaren çalışma hayatınız ve sağlığınızla ilgili konular ön plana çıkmaya başlıyor. Yeteneklerinizi pratik bir şekilde ortaya koyabilir, halletmeniz gereken rutin işlerinizi tamamlayabilir, günlük yaşamınızı kolaylaştıracak destekler bulabilirsiniz. 




Balık
Haziran ayında evinizle ve ailenizle ilgili konular ön planda olacaktır. Evinizdeki elektronik aletlerde arızalar gündeme gelebilir. Geçmişten gelen alışkanlıklarınızla yüzleşebilir, bilinçaltınızın derinlerini görme şansı yakalayabilir, merak ettiğiniz pek çok sorunun cevabını bulabilirsiniz. Önemli girişimlerinizi ve yeni kararlarınızı ay ortasına kadar bekletmeniz uygun olacaktır.
2 Haziran’da iş hayatınızla ilgili konular ve gelecekte yapmak istedikleriniz zihninizi meşgul edebilir. Bilmediğiniz yeni gerçekler öğrenebilir, belirsiz olan konularla ilgili netlik kazanabilirsiniz. Geçmişten gelen ve gelecekte size yararı olmayacak alışkanlıklarınızı bırakmaya niyet edebilirsiniz.
16 Haziran’da ertelediğiniz kararları gündeme getirebilir, düşündüğünüz yenilikleri başlatabilirsiniz. Ev değiştirmeyi düşünen Balıklar yeni fırsatlarla karşılaşabilirler. Ruhunuzu ve bedeninizi yoran, yaşamınızı olumsuz etkileyen alışkanlıklarınızı geride bırakmaya niyet ederek yüklerinizden kurtulabilirsiniz.
17 Haziran tarihinden itibaren ay sonuna kadar, maddi konularda şanslı gelişmelerle karşılaşabilir, beklediğiniz ödemeleri tahsil edebilirsiniz. Çalışma hayatınızda sürpriz yenilikler gündeme gelebilir. Zihinsel kalıplarınızı kırmayı başarabilir, özgür ve bağımsız düşüncelerin seline kapılabilirsiniz.

22 Haziran’dan itibaren aşk ve eğlence hayatınızla ilgili konular ön plana çıkmaya başlıyor. Hobilerinize ve keyif aldığınız konulara vakit ayırabilir, çocuklarınızla eğlenceli zamanlar geçirebilir, yaratıcılık gerektiren işlerinizi gündeme getirebilirsiniz.

Miray Ertuğrul 
 
Toplam blog
: 134
: 2047
Kayıt tarihi
: 24.12.13
 
 

Psikoloji, Ruhsal ve Karma Astroloji, yakından ilgileniyor. Yıldızların rehberliği doğrultusunda ..