Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 
 

Borsa Mühendisi Serdar Şimşek

http://blog.milliyet.com.tr/borsamuhendisi

02 Eylül '19

 
Kategori
Spor
 

Hocam Babacan Olma Sert Ol!

Değerli takipçilerim

Kayseri-Galatasaray maçında bir kez daha gördük ki defans alarm veriyor. 6 ay boyunca yeniler, uyum sorunu var, gençler dediğimiz Marcao ve Luyindama oldukça duyarsız, hiç çalışmamış ve ders almamış şekilde karşımıza çıktı.

Allah'tan Babel gibi bir yıldızımız var da maçı alıyor. Kayseri'nin 10 numarası tam bir numaracı. 10 kez faul yaptı 10. faulünde anca oyundan atıldı. 

Forvette artık Falcao var ve taktik, teknik konuşabileceğiz nihayet. Golcülü Galatasaray'ın ne kadar farklı olduğunu sizler de göreceksiniz.

Orta sahada Ömer Bayram'ın oynaması bence Fatih Terim'den yönetime bir mesajdı. Ama dün gece yaşanan transfer olayları yönetimin gerekli mesajı aldığını gösteriyor. Özellikle Andone çok ilginç bir oyuncu. herkes yedek golcü diyor ama ben onu bir 10 numara gibi gördüm. bu da demek ki her zaman söylediğim Belhanda'dan vazgeçiştir.

Lemina Fernando ile olsaydı ne güzel olurdu diye içimden geçiriyorum. Ama çok iyi bir orta saha oyuncusu aldık. Fatih hoca orta üçlüyü kurdu gibi. geriye 4-4-2 oynamak kaldı. onu da ileriki maçlarda göreceğiz

Artık güzel bir sezon bizi bekliyor. Lige verilen ara da bizim lehimize.

Beni Profilimde yer alan Twitter'deki @spormuhendisi hesabından takip edebilir, soru ve yorumlarınızı paylaşabilirsiniz

Herkese sarı kırmızılı günler dilerim

Saygılarımla..

 

 
Toplam blog
: 98
: 237
Kayıt tarihi
: 18.08.10
 
 

Herkese selamlar, Ben Serdar Şimşek. İzmir Ödemiş doğumlu olup, Elektronik mühendisi, işletme Lisan..