Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

22 Aralık '15

 
Kategori
İnançlar
 

İki rüya gördü Kadın!!

İki rüya gördü Kadın!!
 

İlkinde; 
Yerin altında bir yerde dört basamaklı bir merdivenden aşağıya yavaş yavaş iniyor ve bir düzlüğe geldikten sonra önünde inilecek dört basamaklı bir merdiven daha görüyor. Tam inecekken karşısında omuzlarına kadar uzamış sarı saçları ve sakalı ile dikkat çeken, üzerine uzunca sarı yelek giymiş birinin, öylece durup kendisine baktığını görüyor ve korkup duraksıyor. Sadece sesini duyabildiği fakat Cebrail Aleyhisselam olduğunu bildiği melek kendisiyle konuşmaya başlıyor o an; ''Korkma git'' ... Sesin nereden geldiğini bulmaya çalışırken karşısında ki kişinin, Hz. İsa olduğunu anlıyor. Kendisine bir şeyler anlatmaya çalıştığını fark ediyor fakat sesini duyamıyor kadın, sadece el işaretleri, ağzının hareketleri ve masmavi bakışlarıyla ona bir şeyler söylediğini görüyor. Hz. İsa nın arkasında duran camdan bir tabudu fark ediyor sonra. Tabudun içinde, bembeyaz kefene sarılmış nurlar içinde yatan kişinin ise Hz. Muhammet (sav) olduğunu anlıyor. Gördüklerinin şaşkınlığı içerisinde ne yapacağını bilemeden karşısındaki iki büyük Peygamberi seyretmeye başlıyor öylece... Tekrar sesleniyor Cebrail Aleyhisselam; ''korkma git''.... Şaşkınlığı ve korkuyu üzerinden attıktan sonra merdivenlerden aşağıya inmeye başlıyor. Hz. İsaya yaklaştıkça İsa Peygamber kenara çekilerek kayboluyor ve cam tabudun önünde Peygamber Efendimizin ayak ucunda öylece beklemeye başlıyor. Sonra Hz. Peygamberimizin yüzünü görebilmek için tabudun baş ucuna doğru yürüyor. Siyah saçlarını fark ediyor önce. Heyecanlanıyor kadın. Yüzünü görebilme umudu ile bir adım daha attıktan hemen sonra birden uykusundan uyanıyor. Peygamber Efendimizin yüzünü görememenin hayal kırıklığı kadını ağlatıyor. Ağlarken tekrar görebilmek için dua ediyor Allah'a ve duası 1 yıl sonra kabul oluyor.
 
İkincisinde ise;
 
Arabistan da bir pazarda buluyor kendisini. Etraf kalabalık, sağa sola bakınıyor önce ve sonra arkasını dönüyor. İşte duasının kabul olduğunu o an anlıyor kadın. Hz. Muhammet (sav) bu sefer hayatta ve arkası dönük, elinde odundan asası, ensesini kapatacak şekilde hafif dalgalı siyah saçları ile ayakta durup etrafı seyrediyor. Peygamberimiz (sav)i tekrar görmenin sevinci ve bu sefer yüzünü görebileceği umudu ile ona doğru yürümeye başlıyor. Yaklaştığı an heyecandan nefesi kesiliyor. Elini kaldırıp Hz. Muhammet in omuzuna dokunuyor ve yüzünü tam kendisine çevirmesini beklerken tekrar uyanıyor.
 
Sabaha karşı uyanan kadın, Peygamber Efendimizin yüzünü görememenin hayal kırıklığı ile sabaha kadar düşüncelere daldığı için bir türlü tekrar uyuyamıyor. Kadın anlıyor ki ruhunun temizliği henüz tamamlanamamış. Ruhunu dünyevi kirlilikten tam olarak arındırdığın da Peygamber Efendisinin nur cemalini görebileceğini biliyor. Bir kaç yıl geçiyor aradan fakat hala ruhunu tam olarak temizleyemediği için Hz. Muhammedi rüyasında görememenin üzüntüsü ile uyanıyor her sabah ve sonunda yine o en uzun gecede Hz Muhammedin (sav) doğumgünün de tekrar dua ediyor ve ruhunu dünyevi zevklerden tamamen arındırmaya çalışıyor. Başarırsa biliyor ki bu sefer duası kabul olacak ve Peygamberini rüyasında tam olarak görebilecek.............!!!
Bu uzun ve mübarek gecede, uzun uzun iyilik düşünün ve iyilik bulun.!!
Herkesin ve sadece ruhunun temizliği için dua eden bu kadının duasının kabul olması dileği ile....
KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN.......
 
Toplam blog
: 49
: 299
Kayıt tarihi
: 24.07.14
 
 

HAYATA DERKENAR! ..