Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

17 Nisan '07

 
Kategori
Mizah
 

İlginç mektup

İlginç mektup
 

Benim Karadenizlim oğluna bir mektup yazmış ama ne mektup, hayatınızda gördüğünüz en güzel mektup budur diyeceksiniz. Mektubumuz şöyle başlıyor._Uy sevgili uşağum, Allah'in selami tabiidur.
Mektubumu çok yavaş yazayrum, çünkim bilirum ki, okuman zayuftur, çabuk okuyamazsun.
Benden sana sual edersen, Allahuma pin şükür iyiyum, yeni pir iş buldum.
Emrimde 1500'e yakin adam var hepside sessuz sedasuz, kendi halinde. Ne iş pulduğumu soraysan söyleyeceğum patlama, mezerluk pekçisi oldum.
Bacin emine bir uşak doğuracak, daha erkekmidur kiz midur pelli değil, haçan o yüzden saga dayimi oldin teyzemi oldin söyleyemiyrum.

Sağa köti bir havadisim var, pahriyede askerlik yapan 10 uşaği kaybettuk. Pindikleri denizaltu pozulmuş, moturu durmuş onlarda inmuş aşaği denizaltuyu itekleyup, moturunu çalıştırmak istemuşlar.
Bizim köye Findukçuların temeli muhtar seçtuk, akullu uşaktur. Geçen gün hepimizu depreme karşı aşı etturdu. Geçenlerde bir taksinin şoförü köye varmuş muhtarı arii, meğer yolda bir tavuk ezmiş sahibini soraymuş. Muhtar temel tavuğa pakmuş, ha bu bizden değildur pizum köyde yassu tavuk yoktir demiş.
Senin gönderdiğin resmi alduk, pir yanında alman herif pir yanında almam karisi var, ortadada sen . İyiki resmin arkasina ortadaki penum diye yazmişsun yoksam tanımayacaktuk. Baki hüdaya emanet ol.
Baban

NOT:Mektupa para koyacaktim, ama geç aklima geldi, zarfi kapatmişum.
Yaa ben size demedimmi çok güzel değilmi?

 
Toplam blog
: 29
: 1286
Kayıt tarihi
: 15.09.06
 
 

Okumayı ve yazmayı seven ve bunları insanlarla paylaşmayı  barış ve hoşgörünün bütün insanlığa eg..