Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

27 Haziran '12

 
Kategori
Güncel
 

İlker Başbuğ terörist ise İmralı'daki ne?

İlker Başbuğ terörist ise İmralı'daki ne?
 

www.olcaykiykac.com ©


   Dönemin Genel Kurmay başkanı İlker BAŞBUĞ'a evlatlarımıza, canımıza, namusumuza emat ettik onlarda terörist çıktı. Yaz kızım ülkeyi savunmak ve Türkiye Cumhuriyeti'nin ordusunu yönetmek ve emir komuta zincirinin askeri komutanı İlker BAŞBUĞ teröristtir iddianame tamamlanmıştır. Şimdi böyle konuşunca mahkeme sanki İlker BAŞBUĞ'u hedef almış gibi olmayayım içeriği şöyle; Askeri operasyonları yöneten komutan o dönemde şehit olanlar boşuna oldu çünkü ülkeyi yöneten terörist çıktı. Olur mu? Olmaz ama oldu. 

   Madem İlker BAŞBUĞ terörist bu paşam Kuleli Askeri Lise başlangıcından sonuna kadar vatanı bölmek ile başladı bu okula o da yetmedi ordu ile astsubay ve erler ile örgüt propagandası yapmak amacı ile yemek yedi. Her şey güzel de bu ülkenin askeriyesini yöneten terörist ise İmralı'da duran kim? O da büyük terörist mi? Sn; İlker BAŞBUĞ ve ailesinden binlerce defa özür dilesem yetmez bu terörist kelimesini ben kullanmıyorum ilgili ''mahkeme terör örgütü üyesi'' olarak suçluyor.Sn; İlker BAŞBUĞ darbe veya andıç eylem planı ile ülkeyi ele geçirmek ile suçlanıyor. Şimdi eline vicdanına koy.! 650.000 askerin komutanı tek emri ile darbe yapmak istese yapar mıydı, yapamaz mıydı? Yapardı ama siz ondan daha güzel yaptınız. 

   Adalet, vicdan ile birleşirse bir değer kazanır vicdan kavramından yoksun adalet oynadığımız oyunlardaki karekterlerden bir farkı kalmaz. İlker BAŞBUĞ bir kahramandır, askerin babasıdır, Türkiye Cumhuriyeti'nin onurlu ordusunun komutanlığını onuru ile yapmıştır. Sn. İlker BAŞBUĞ ''Takdir yüce Türk milletinindir'' demiştir. Bende Türkiye Cumhuriyeti'nin vatandaşı bir amcası bu vatan için Gazi olmuş birisi olarak bu ülkenin ordusunu yöneten Sn. İlker BAŞBUĞ'a bu verdiği takdir yetkisi ile kendisinin ve ailesinin kendisi ile gurur duymasını hayatta utanılacak bir şey yapmadığını ve kendisini bu dünyaya bağışlayan annesini gani, gani rahmet eylesin.

 
Toplam blog
: 83
: 5833
Kayıt tarihi
: 27.06.11
 
 

Manisa/ Soma Doğumluyum. Her ne kadar yazılar yazmayı bunları da paylaşmayı sevsem de bir gün yaz..