Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

30 Aralık '18

 
Kategori
Siyaset
 

İmamoğlu’nun Fantastik Yarışı

 
İyi niyetli, dürüst, çalışkan... Ama Türkiye’de millet böyle oy vermiyor. Takdire değer bir başkanlık mücadelesi örneği olarak kalacak. Ha bak AKP'li olsam bu iyi niyetli mücadele benim oyumu alabilirdi ama benim gibi Türkiye’de kaç kişi var. 
 
Niye böyle diyorum çünkü Türkiye kralcıdır etikete bakar ve sen kral değilsin, Binali Yıldırım kral, başbakan, meclis başkanı.
 
Yazık tabii ki iyi niyetli mücadelenin karşılık bulacağını umuyorsundur. AKP‘de olsan seni aday yapmazdı CHP yapar çünkü o da senin kafada, bu yüzden de iktidar yüzü göremiyor.
 
İktidar hak edilmez alınır. Erdoğan seçimi kazanmak için her şeyi yapıyor, Kılıçdaroğlu delikanlı ayaklarında, sen şöylesin sen böylesin. Akşener, Abdullah Gül parti kuracak dedi. Doğru mu? Olmasın, AKP’yi zayıflatacak siyasi bir malzeme. CHP siyaset yapmayı bilmiyor, işin kötüsü öğrenemeyecek de.
 
Muharrem İnce de başbakan filan değil ama tam siyaset adamı, etiketi olmadığı halde meydanlara sığmadı gördük, CHP’yi iktidara getirecek adam. Yok dürüstlükmüş, doğrulukmuş halk bunlara bakmıyor, siyasi güç. Ecevit dürüst olduğu için değil, Kıbrıs’ı kurtardı, Apo’yu yakaladı efsane oldu.
 
Erdoğan başarısını yaptıklarından çok bu siyasete borçlu.
 
 
Toplam blog
: 6332
: 653
Kayıt tarihi
: 21.09.08
 
 

Sadece sayfalarda kalan yazılar şaheser olsalar bile önemsiz ve anlamsızdır. İnsanlara ulaşan ve ..