Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

29 Haziran '16

 
Kategori
Güncel
 

IŞİD neden bize intihar eylemi düzenliyor saçma bir soru; sen onu öldürüyorsun, o da seni öldürüyor

IŞİD neden bize intihar eylemi düzenliyor saçma bir soru; sen onu öldürüyorsun, o da seni öldürüyor
 

Dikkat ederseniz bu soruyu yetkililer sormuyor; çünkü cevabını biliyorlar.

İşin haklı haksız boyutu, insani yanı bir yana IŞİD’in ülkemize karşı terör eylemleri düzenlemesi çok normal.  Sen sınırda obüslerle her gün 50-100 IŞİD’liyi öldürüyorsun. Uçaklarla bombalıyorsun. Bombalanması için hava alanını açıyorsun. Sonra kalkmış bir de IŞİD bana niye saldırıyor diyorsun.

Türkiye IŞİD’i vurmakta haklı, elbette zulme seyirci kalamayız, konu bu değil… Sanki nedeni belli değilmiş gibi “IŞİD bunu niye yapıyor?”

Buna “bedel” diyorlar, bilmiyorsanız öğrenin… Canavarı öldürürsün, o da senin çocuğunu kapar götürür. ”Ama suçsuz insanlar ölüyor” IŞİD’i vuran devletin vatandaşı değil misin? Bombayı Türkiye’ye atıyor, artık kime rastlarsa… Ha bu arada Ahmet’in yerine Mehmet ölüyordur. O da onların kaderi!

Terör olayları olmasın… Tek bir şekilde IŞİD seni vurmaz: Ona dokunmayacak, oturup namazını kılacaksın. Yetmez kelle kestiği bıçağını eline sen vereceksin. Yine yetmez, başarısı için dua edeceksin.

Bu arada beklenti koalisyon güçleri IŞİD’i yenerse IŞİD kaynaklı terör biter şeklinde ama fena yanılırsınız. IŞİD terör örgütü, devlete ihtiyacı yok ki. Bu sefer daha kötü olacak. Şam İslam devleti hayaliyle avunuyordu. O da gidince oyuncağı elinden alınmış çocuk gibi daha saldırgan olacak.

IŞİD’in devleti var zaten, tüm dünya. Irak’a Suriye’ye ne gerek var, bunlar zaten dünya vatandaşı. Bulundukları yerlerde patlatacaklar.

Örgüte de gerek yok; çünkü örgüt beyinlerinde.

Dünya IŞİD terörüne karşı mücadele ederken elimiz kolumuz bağlı duramazdık. Yani başımıza gelenler insanlığımızın faturası. Sanki biz bir şey yapmamışız da bizi vuruyorlarmış gibi davranmayalım. Türkiye IŞİD’le savaşıyor ve savaşta her şey mubah, savaşın bir bedeli var.

 
Toplam blog
: 6332
: 653
Kayıt tarihi
: 21.09.08
 
 

Sadece sayfalarda kalan yazılar şaheser olsalar bile önemsiz ve anlamsızdır. İnsanlara ulaşan ve ..