Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

29 Ocak '18

 
Kategori
Güncel
 

İzzet Yıldızhan'ın Üç Tane Eşinin Olması Eleştirilecek Konu Değil Ama Dokuz Çocuğu Eleştiririm

İzzet Yıldızhan'ın Üç Tane Eşinin Olması Eleştirilecek Konu Değil Ama Dokuz Çocuğu Eleştiririm
 

Tek eş ve resmi nikah dayatması bir kere özgürlüğe aykırı, kişiler arasında bir konu, sizi bizi ilgilendirmez.

Üç eşinin olmasını isteyenler de bir kişinin bilmem kaçıncı eşi olmayı isteyenler de haklıdır. Din veya töre böyle diyor diye değil özgür bir toplumda bu böyledir.

Eşler arasında adil davranmaya gelince; bu dışarıdan ayarlanacak bir durum değil, eşin biri her gün benim olsun der diğeri ayda bir canım deseye razı olur, eşitlik mantıksızlık zaten.

Üç eş bile olsa dokuz çocuk göz önündeki biri için topluma olumsuz örnek, fazla çocuk yapmanın normal görülmesine neden olur. Yani İzzet Yıldızhan gibi biri bunu yaparsa vatandaşa diyecek sözümüz olmaz.

Üç tane eşten üç tane olacak değil ama dokuz çocuk çok, sonuçta bir aile. Tamam herkes oğlan kız ister sanatçının da durumu iyi ama kendisini örnek alacak kişiler olmasa, hele de o coğrafyada.

Eş özgürlük ama çocuk sorumluluk çünkü eş nüfus değil çocuk nüfus.

Medeniyetin bir ayağı topal, işte topal ayak bu; hayatı ve yaşamı insanların haklı istekleri belirler. Ve ilgililerce kabul edilmişse ortada irade var demektir.

Burada bu hareket yanlış ya da doğru diyemeyiz, üç eşe bu adamla niye evlendiniz denilebilinir ki onların da verecek cevapları vardır mutlaka.

Arada nikah olmayışına gelince birlikte yaşamak nikahtır zaten, bir de çocuk varsa üstelik.

Kendilerine mutluluk diliyoruz, doğru bir birliktelik, yalnız bir de keşke bu kadar çocuk olmasaydı. Artık olmuş onlara da güzel bir hayat diliyoruz!

 

 
Toplam blog
: 6332
: 653
Kayıt tarihi
: 21.09.08
 
 

Sadece sayfalarda kalan yazılar şaheser olsalar bile önemsiz ve anlamsızdır. İnsanlara ulaşan ve ..