Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

03 Şubat '20

 
Kategori
Dünya
 

Kaç Asker Daha Düşecek?

Allah aşkına Suriyedeki kanı durdurun ey Birleşmiş Milletler, yoksa dünya halkı sizi durduracak haberiniz olsun!..

Suriye rejim güçleri tarafından 4 askerimiz toprağa düşürüldü, 1´i ağır olmak üzere 9 askerimiz de yaralandı, cumhurbaşkanı da ´misliyle cevap verildi´ şeklinde açıklamada bulundu, yani 30-35 Suriye askerin öldürüldüğünü söyledi. 

İki haftadan fazla süre kanal İstanbul tartışması ve İmamoğlu´nun Palandöken konusu tartışmalardan dolayı uzun zaman Suriye konusu unutulmuşken 4 askerimizin acı haberi hepimizi derinden üzmüştür.

AKP/CHP/HDP/MHP/İP/SP bir an önce bir araya gelerek Suriye konusunda somut çözümler aramalı ve tekrar sıfır sorunla Suriye ile komşuluk ilişkileri başlamalıdır.

Kesinlikle birbirini suçlamadan, suçlu aramadan, ´efendim iktidar partisinin yanlış politikalarından dolayı bu noktaya gelindi´ demeden ülkenin geleceği için bütün siyasi partiler aynı noktada buluşmalıdır, aksi durumda Suriye´de hiç istemediğimiz durumla ortaya çıkabilir, müsebibi de siyasiler olur!

Akıllarını başlarına devşirmeliler siyasiler ve şapkalarını çıkarıp önlerine koymalıdır.

Ülke Suriye konusunda daha fazla acı çekmek istemiyor. Öte yandan ekonomik bağlamda daha fazla bedel de ödemek istemiyor..

Dünya halkının büyük çoğunluğu savaş karşıtı olduğunu unutmamalıdır Birleşmiş Milletler.

 
Toplam blog
: 2327
: 450
Kayıt tarihi
: 03.07.07
 
 

25.05.1960 doğumlu. Üniversite terk. Müzik, seyahat ve tiyatro sever. Antalya Devlet Tiyatrosu'nd..