Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

08 Nisan '18

 
Kategori
Kadın Modası
 

Kadın, Kırmızı ve Aşk

Kadın, Kırmızı ve Aşk
 

Kadın, Kırmızı ve Aşk


Kadınları mutlu etmek erkekler için deveye hendek atlatmaktan daha zor gibi görünse de aslında çok küçük şeyler ile mutlu olabilen, ayrıntısız varlıklarız. Yani ayrıntısız derken sadece erkeklere karşı tabii… Biz kadınlar her zaman ilgiye, şefkate dayalı yaşıyor olsak da bunlara ihtiyaç duyarken karşı tarafa açıkça belli etmekten yana oluyoruz. Karmaşık yanlarımız olmadığınız ve aslında sadece gerçekleri yaşamak istediğimizi anlatmaya çalışıyoruz.

Kadınlar
Evrendeki en kıymetli varlık olduğuna inanılan kadınların aslında kutsal sayılması doğurganlıklarından kaynaklanmaktadır. Anne olabilme yetisine sahip olabilmek bambaşka bir duygu olsa da bunun kadınların karmaşıklığı ile bir alakası yoktur.

Kadınlar mutlu olmak için bir bakış, sıcak bir gülüş, samimi bir sarılış ve sadece şefkat beklerler. Onlarla ilgilenmeniz için fazla çaba harcamanıza gerek yok, söyleyeceğiniz bir kaç güzel söz ile de mutlu olurlar.

Erkekler
Ah ne onlarla ne de onlarsız geçmiyor hayat… Ne kadar kızarsak kızalım, sevince kızgınlığın ya da kırgınlığın bir önemi kalmıyor. Kadınlar o kadar derin ve duygulu seviyorlar ki olası bir durumda bu duygulardan arınmaları aylarını alıyor. Oysa erkekler yaradılışımızın bir parçasıdır sadece, onlar olmadan da yaşayabilen varlıklar olduğumuzu unutmamak gerekir.

Erkeklerin hayatımızdaki yeri ihtiyaç duyduğumuz duruma ve orana göre değişim göstermektedir. Özellikle beraber yaşadığınız ya da evli olduğunuz biri varsa gerçekten onlar olmadan hayat yaşanmaz duruma gelmektedir. Onlar tarafından sevilmek, korunmak bir kadın olarak kendini kadın olarak hissetmek paha biçilemez bir duygudur.

Evet, belki onlar olmadan da hayatımızı devam ettirebiliriz ama onlar olmadan asla mutlu olamayız.

Erkeklerin Kadınlara Yaklaşımı
Aklımızın almayacağı kadar karakter yaşamaktadır yeryüzünde… Herkesin hoşlandığı şeyler farklıdır ve başka duyguları yaşayarak mutlu olurlar. Bir kadına yaklaşım bir sonraki adımı atabilmek için büyük önem taşır. Bir kadına; çocuğa, bebeğe, çiçeğe herhangi hassas olan bir şeye yaklaşıyor gibi davranırsanız mutlaka mutlu etmeyi başarırsınız. Biz kadınların tek beklentisi, bir kadın gibi yaşayabilmektir.

Bir kadına onun hak ettiği gibi yaklaşırsanız size karşı atılacak adım sizin attığınız adımın iki katı olacaktır. Sizi, sizden daha çok sevecek ve daha çok koruyacaktır. Bir anda aşık olacak ve bir ömür sizin için yaşayacaktır.

Adımlarınızı hesaplayarak atarsanız, kadınının gönlündeki tahtınızı satın alırsınız.

Aşk, Kadınlar İçin Mucize
Bir masal perisi düşünün, elinde sihir çubuğu ile size bir dilek dilemenizi söylüyor. Biz kadınlar ilk önce aşk dileriz hem de büyük bir heyecanla… Aşık olmayan kadın ya da aşkı daha önce hiç tatmamış olan kadın henüz pişmemiş demektir. Rakı içen kadın lazım bize diyenler gibi, aşık olan kadınlar lazım bizlere… Aşklarına sahip çıkan, onlarla huzur bulan ve her zaman yanı başlarında isteyerek güven duygusunu yaşayan kadınlar lazım.,

Karşılıksız olacağını bile bile kapıldığımız bir çok aşk hüsranla sonuçlanan bir çok ilişki yaşamış olsak da aşktan ve onun getireceği iyi kötü hiç bir şeyden vazgeçemeyiz. Kadınlar için aşk evrenin mucizesidir.

Anne Olmak…
İşte kadınları kutsal yapan özellikleri… Yaradılışlarında daha bir çok kıymetli özellikleri olsa da onların en kavramlı olanı doğurganlıklarıdır. Aylarca bir parçalarını bedenlerinde taşıyarak ona henüz dünyaya gelmeden güzel bir hayat sağlamaya çabalayan, besleyen ve orada bile rahat olması için kendisini zorlayan varlıktır anne… ‘’ Cennet, annelerin ayaklarının altındadır ‘’ cümlesi belki de bildiğimiz ve kanıtlanmış en doğru cümledir.

Bir anneyi düşünün 9 ay boyunca bebeğine kavuşmak için sabırla bekleyen, doğumda bir çok acı çeken ama umursamayan, bebeğini kucağına aldığında bir melek edasına bürünen, büyüyüp yuvadan ayrılana kadar ona kendinden daha çok değer veren, her durumda korumaya çabalayan bir anne düşünün… Şimdi o anneye sarılın ve hissettiğiniz sakinliği, huzuru tadın. Kadınların kıymetini bilmek gerekli olduğunu hissettiğinizde bunu onlara da hissettirin.

Anne olmak…

Şefkat ile Kadın
Sevgiye en çok ihtiyaç duyan kişidir kadın. Onu sarıp sarmalamak, saçlarını okşamak, gülümsemek ve mutlaka sevildiğini hissettirmek gerekir. Aşık olmanız ya da onu mutlu etmek için çabalamanız bir yanda dursun ama asıl önemli olan ona gösterdiğiniz şefkattir.

Uykusunda ona sıcacık sarıldığınızda sizin bedeninizin şeklini alması, omzunuzda her şeyi unutması, gülümsemesinde size ait parçaları barındırması ona verdiğiniz huzuru ve şefkati gösterecektir.

Yüzünü, avuçlarınızın içine alarak ona gerçekten hayran ve muhtaç olduğunuzu hissettirdiğiniz her an sizde dünyanın en keyifli adamı olabilirsiniz.

Hediyeleri Boşverin
Kadınlara hediye almaktan vazgeçin, onlar sizden hediye ya da maddiyatlı şeyler beklemezler. Erkekler, kadınlara alacaklara hediyeleri ya da yapacakları sürprizleri bir türlü seçemezken onların tek beklentileri duyacakları güzel cümlelerdir. Kadınlık ruhlarını okşayacak, onlara kendilerini birer mucize gibi hissettirecek sözler…

Alacağınız devasa ya da pahalı, gösterişli bir hediye kadınları sadece o an etkileyebilir. Oysa, bir ömür kulaklarında çınlayacak bir kaç güzel söz sadece ikiniz için hazırlanmış bir masa ve yapacağınız dans onları mutlu etmenize yeter de artar bile…

Kadın Gibi Hissetmek
Erkeklerin tek beklentileri gerçek bir kadınla beraber olabilmektir. Tavırları, duruşu, duyguları ve daha bir çok yanı ile gerçek bir kadın ile…

Kadınların kendilerini kadın gibi hissetmeleri nasıl erkeklerin tavırlarına bağlıysa, erkeklerinde kendilerini gerçek bir kadın ile beraber hissetmeleri kadınlara bağladır. Öncelikle kendinizden başlamasınız hissetmeye…

Giyiminizden oturuşunuza, gülüşünüzden yemek yiyişinize, ayakkabılarınızdan rujunuza ve erkeğiniz ile ten uyumunuzu yakalamanıza kadar her şey kadınlığın kuralları arasındadır.

Kendinizi kadın, erkeğinizi de mutlu bir erkek olarak hissetmek için kurallara uyunuz.

Huzur ile Kadın Arasındaki Bağ
Bir kadın ne kadar mutlu ve huzurlu olursa etrafına yayacağı enerji de bir o kadar ılımlı ve keyifli olur. Evrende gülümseyen kadınlar sayesinde mutlu olan ülkeler var. Bir kadın gülümseyişinde bir çok anlam bulabilirsiniz. Kendinizi o gülümseyişin içinde bir yere yerleştirin ve sadece onun verdiği huzurla yaşamayı deneyin.

Kadınları ne kadar rahat ve huzurlu hale getirirseniz sizinde hayatınız kolaylaşır. Kadınların anlayışlı ve ılımlı olması denmek bir erkeğin bütün yaşamı boyunca sakin ve sessiz bir hayat sürmesi demektir.

Kadınları huzurla karşılaştırın…

Kadınların Hayatlarındaki Kırmızı
Aşk, çekicilik, huzur, mutluluk, heyecan… Aklınıza hangi duygu geliyorsa kadınların dünyasında kırmızı rengi ifade eder. Canlı ve yaşadıklarını hisseden kadınların mutluluklarını önce mimiklerinde sonra bedenlerinde ki değişimlerde hissedersiniz.

Kadınları her zaman kadın olarak kabul edin, kutsallık onların yaradılışlarında var.



 

 
Toplam blog
: 99
: 120
Kayıt tarihi
: 30.03.18
 
 

Merhaba :) Herkesin yazmaya olan isteği ve hayranlığı ile burada buluşabiliyor olmasından çok büy..