Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

15 Kasım '08

 
Kategori
Deneme
 

Kadın ne ister?

Kadın ne ister?
 

İnsanların işi gücü kalmadı ya, kadın olsun, erkek olsun, bilim adamı olsun herkes “kadın ne ister” diye herkes merak ediyor.

Anket yapmışlar kadın ne ister diye, kimi her zaman daha fazlasını, kimi olmayanı, kimi para, kimi hatırlanmayı, kimi tapu, kimi erkekleri parmaklarının ucunda oynatmayı, kimi kumandayı istemiş. Kimi de “Mel Gibson'a sor!” demişler. Adam “Kadınlar Ne İster" filminde oynadığı ya. Allah bilir o bile öğrenememiştir, kadınların ne istediğini.

İşte bu soru insanlığın önemli bir sorusu bunun üzerine kitaplar yazılıyor, filmler yapılıyor.

Ama kimse tam olarak tahmin edemiyor kadın ne ister diye?

O kadar çok şey istiyor ki? Hangi birini yazacaksın?

Ama özde bellidir kadın ne istediği?

Bir defa birilerinin ilişkiyi başlatması için emek vermesini ister.

Kadına göre emeksiz ilişki olmaz. Ama kadınlarla ilişkilerin kuruluşu ne kadar zahmetli, uzun bir o kadar emek istese de yıkılışı bir anlıktır. Fakat bir o kadar acıdır.

Kadının diğer bir isteği de, huzur içinde uyumaktır. Gerçi bunu herkes ister ama sanki kadınlar daha fazla ister. Dışarda yağmur yağarken, fırtına eserken, dalgalar kıyıya olanca hışmı ile vururken, o yatağında, yorganın altında sıcacık uykuyu ve huzuru hissetmek ister. Evli olsa da, yalnızlığına ağladığı zaman, yastığına damlayan göz yaşları kimsenin görmemesini ister.

Yukarıda kadın ne ister sorusuna çoğu zaman cevap bulunamaz demiştim. Bunun bir nedeni çoğu kadın ne aradığını ve de ne aramadığını tam olarak bilememektedir. Bence en çok istediği de, nereye giderse gitsin, “emek verilmiş ilişkileri onu beklerken bulmak istemektedir.

Bunların dışında ki sevgi ister, saygı ister, değer verilmeyi ister. Zaten bunları yazmaya gerek yok ki, bunlar kadınların olmazsa olmazıdırlar.

 
Toplam blog
: 718
: 2690
Kayıt tarihi
: 13.07.06
 
 

Tıp alanında doktor olarak çalışmaktayım, beyin cerrahi uzmanıyım..