Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

10 Ocak '10

 
Kategori
Güncel
 

Kadını yere indirip tekmelemek

Kadını yere indirip tekmelemek
 

Ne kadar uğraşsak da, börtü becek, yaprak çiçek yazmak mümkün olamıyor. Her gün yeni bir gerginlik ve hoşa gitmeyecek didişmeler, ardı arkası kesilmeden devam ediyor.

Edirne'de Dhkp-c mensubu bir gurubun eylemi, malesef çirkin sahnelerin yaşanmasına neden oldu. Gösteri ve eylemcilerin bağlı olduğu örgüt yasalara aykırı olabilir. Elbette yasalar gereği polis görevini yapacaktır. Burada asıl tehlikeli olan, vatandaşların polisin yerine geçip müdahale etmeleridir. Bütün bunların yanında çok büyük bir ayıbın yaşanması da gözlerden kaçmamıştır. Erkek erkeğe kavga dövüş bir yere kadar anlaşılabilir de, bir kadını üç erkek yere indiriyor, beş erkek de yerde tekmeliyor, ayrıca bir başka kadın gösterici de bir erkek tarafından saçlarından tutularak sürükleniyor. Bunları hangi kavram içerisine sığdırmak mümkündür? Erkeklik, delikanlılık, güçlülük.. hangisi.
Atalarımız onca fetihler yapmışlar, düşmanla dişe diş göze göz mücadele etmişler ama bir şeyi hiç yapmamışlardır. Yere düşene, kadına, çocuğa, ihtiyara kılıç çekmemişlerdir. Tarih de bizleri böyle kayda almıştır. Din'imizde ve geleneklerimizde de böyle bir şey asla yoktur.

 
Toplam blog
: 53
: 671
Kayıt tarihi
: 22.12.09
 
 

1969 Tarhan Kolej (lise), 1978 Atatürk Eğ. Ens. Türk dili ve edebiyatı bl. Mezunuyum. Araştırmak ..