Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

19 Şubat '14

 
Kategori
Sosyoloji
 

Kadının gücü kadınlığındadır

Kadının gücü kadınlığındadır
 

Sevgili kadınlar, kadınlık gücünüzü kullanmanız etik değil ama yapacak bir şey yok. Erkeğin kaba kuvveti var, silahı var; bunları kullanarak on bin yıllardır kadını eziyor. Aslında sizin de farkında olmadığınız bir gücünüz/silahınız var. Bırakın etik/ahlaki olup olmadığını; herkes başının çaresine baksın.

Siz bugüne kadar yoktunuz, yaşamıyordunuz. Artık dünyada var olabilmek için bu kutsal güç savaşında sizi yok sayanlara karşı medeniyet orduları şeklinde dizayn olup ilk ve tek silahınızı kınından çıkarmalısınız.

Unutmayın, erkekler size muhtaçlar, siz olmazsanız yaşayamazlar ki onların varlık sebebi de sizlersiniz. İzleyeceğiniz yol orduları dize getirecek cinsten “ Senle yatmıyorum, çocuk yapmıyorum. Ben abaza kalayım, sen de delir

Aşk yok, seks yok, çocukları olmayacak; dünya tersine döner valla! Ben anlamıyorum ki niye yapmıyorsunuz. Madem öyle hiç kıvırmayın, hayatınızdan memnunsunuz; bunca laga luga boşuna! 

Sizleri döven, öldüren, işkence eden, aşağılayan, hak ve hukukta ikinci sınıf sayan, kendileriyle eşit olarak görmeyen erkek nesli ile artık bu andan itibaren nasıl olacağı konusunda bir müzakereye girmeniz gerekiyor. Yok biz bu hayata razıyız diyorsanız siz bilirsiniz! Erkekler sizin için ölürler (ki ölüyorlar zaten) Yani onlar için kıymetli metasınız. Sizi atamazlar, satamazlar, sizden vazgeçemezler. Çünkü onlar doğuramazlar ve aşkın kaynağı kadın bedeni olamazlar.

Yapacağınız şey çok basit. Kadınlara özgürlük yoksa aşk da yok. Eşitlik yoksa akşam yatak da yok. Saygı yoksa mutfak da yok. Döver, öldürür, işkence ederseniz, çocuğu da artık kendiniz doğurursunuz. Bunu yapmak için dünya kadınları, yok Türkiye kadınları, bizim mahallenin kadınları vs bir araya gelmeniz gerekmez. Her kadın kendi kendine bunları kocasına, babasına, kardeşine, sevgilisine uygulayabilir.

Kerim Korkut sizlere yepyeni dünyalar kurar… Bize katılın hayalinizdeki Türkiye’yi birlikte kuralım.

 

 
Toplam blog
: 6332
: 653
Kayıt tarihi
: 21.09.08
 
 

Sadece sayfalarda kalan yazılar şaheser olsalar bile önemsiz ve anlamsızdır. İnsanlara ulaşan ve ..