Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

04 Ocak '14

 
Kategori
İlişkiler
 

Kadınları diliyle şey eden adam

Kadınları diliyle şey eden adam
 

Çok marifetlidir dili... Kadın daha " Ne oluyor? " demeden, bitiverir işini; kadınları diliyle şey eden adam!


Kadınları diliyle şey eden adam, şeytan tüylüdür; acık da sivri akıllı!... Kadınları şey etmek için, sade akıllı olmak yetmez ki. Biraz kaçık, biraz da sivri zekalı olmalı; şeytanın gör dediğini görmeli değil mi?

Kadınları diliyle şey beden adamın ağzı, pek bi çabuk, pek bi tatlı laf yapmalı... Ağzı laf yapan erkek; kadınları kolay şey eder!; çok kolay kanına girer kadınların...

Kadınları diliyle şey eden adam, hem sevimli, hem espirilidir ama; kesinlikle çene ishali değil... O, konuşurken, sohbet ederken; öyle yerlerinie dokunur ki ruhunun; adam ona ilk dokunduğunda, kadın, kendiliğinden şey olur! Adamın bir tek sözü, kadını orgazmın doruklarına vardırır. İyi mi!

Kadınları diliyle şey eden adam, zekidir, ikna edici... Karşısındaki ister içgüdüleri çok gelişmiş, duyarlılık eşiği yüksek bir kadın; ister sadece lay lay lom derdinde, zevkinin peşine düşmüş, keyifçi bir abla!... O, ikisini de diliyle şey edebilir! İkisinin de bam teline, en hassas noktasına dokunabilir diliyle... G noktasına değil canııım! Kadının istediği yere tabi ki!

Kadınları diliyle şey eden adam, kurnazdır; biraz da hesapçı... " Nedenmiş o!" dersen... E, kolay mı canım onca kadını diliyle şey etmek! Herbirinin ayrı bir huyu, ayrı bir suyu var. Hepsi de ayrı naz, yaratıcı iltifat bekler. Kimine sade " Seni seviyorum." demek yetse de; kimi, muma çevirir adamı! O kadını şey etmek için, bayağı bir kafa yormak, biraz da matematik çalışmak lazım!... Gönül matematiği!...

Kadınları diliyle şey eden adam, çok okumalıdır. Özellikle de kadın psikolojisini... Ruhunda elli bin dolambaç taşıyan kadınlar!; kuzu gibi meeletir; teslim etmez kutuyu adama! " Açtırma kutuyu, söyletme kötüyü! " Değil mi hanımlar? Her kadın, en kıymetli hazinesini her dem yanında taşır çünkü!

Kadınları diliyle şey eden adamın; kimi zaman Herkül kadar güçlü ve kudretli olması gerekir; kimi zaman da anlayışlı bir baba kadar şefkatli ve yumuşak... Zira kimi kadın, koca değil, anlayışlı bir baba arar kendisine...

Kadınları diliyle şey eden adamın, öyle çok yüksek bir yatak performansına filan da ihtiyacı yoktur haa!... O zaten kadını diliyle şey ettiğinden!, kadıncağızın yatağa her girdiğinde, gülmekten, katılmaktan bi de yatakta güreşmeye mecali kalmaz! Adam " Hadi! " dediğnde; kadın anında teslim olur. Zevki zirvelerde gezinirken; adam her dokunduğunda, iliğiyle kemiğini boşaltır... Ohhh! Yarasın kadınıma!...

Kadınları diliyle şey eden adam, çok duygusaldır aslında. O yüzden bu kadar iyi anlar ya onları... Neye güleceğini, neye üzüleceğini bilmese, nasıl diliyle şey edebilirdi ki onca kadını? Hele bir düşlün bakalım.

Şeyyyy... Şeyyyyyy... Şey edebilir diyecektim... Mutlu edecek!

Aşk olsun ama!... " şey etmek " derken, sen ne dediğimi sandın ki? Şey etmekten kastım, tabi ki mutlu etmektir kadınları!... Sen, ne de kötü kalpliymişsin öyle!... Fikri neyse, zikri de o olurmuş insanın... Şey etmeye bu kadar kafayı taktığına göre! Canın fena halde şey etmek istiyor herhalde!

Şaka! Şaka! Şaka yaptım sana. Hemen öyle yüzünü asma; n'oolur!

E, kabahat bende mi? Hz Adem'le Hz. Hava'dan beri insanlar şey etmiyor mu zaten? Şey etmek o kadar kötü bi şey olsa, yaradan, soyunu devam ettirmek için şey etmene izin verir miydi? Hiç sanmam doğrusu.

Not: Yazıda kullanılan görsel internetten alınmıştır.

 
Toplam blog
: 1349
: 1777
Kayıt tarihi
: 30.01.11
 
 

İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler veTanıtım, A.Ö.F. Adalet Yüksek Meslek ..