Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

21 Temmuz '18

 
Kategori
Güncel
 

Kafası Kızdı Pompalıyı Aldı 5 Kişiyi Öldürdü, Bu Ülkede Devlet Var Diyebilir misiniz?

Kafası Kızdı Pompalıyı Aldı 5 Kişiyi Öldürdü, Bu Ülkede Devlet Var Diyebilir misiniz?
 

Böyle isteyen istediğini öldürdükten sonra bir milyon askere polise ne gerek var! Sayın Erdoğan her konuda konuşuyor, bu konuda konuştuğunu duydunuz mu?

Böyle saçmalık olur mu ya, adam ne kadar rahat, takıyor pompalısını, sanki Teksas! Pompalı nedir ben o pompalıyı tövbe tövbe, ben çakı bıçağı taşıyamıyorum, nasıl bir ülkede yaşıyoruz!

Emniyet yakalama servisi, başka işi yok! Ne yakalaması, yakalama nedir! 5 kişi öldükten, insanlarını koruyamadıktan sonra bırak gitsin! Zaten hukuk da yok, yatacağı 20 yıl, adam başı 4 yıl.

Ülkede can güvenliği yok, sakın kimseye takılmayın haybeye gidersiniz, bu devlet sizi korumaz koruyamaz!

Herkese pompalı dağıtılmış sanki herkesin pompalısı var! Kerim Korkut konuşur, insanlarımın acısını yüreğinde hisseden biriyim çünkü!

İnsanlarımızda zaten insanlık yok, adam bir tepki gösterir! E şimdi bunu gören niyeti bozuklar cesarete gelmez mi? Ne kadar kolay bir iş, gidiyorsun tarıyorsun karakola teslim oluyorsun. Karakol ne yapar!

Haklı olabilirsin, karşı taraf gerçekten burana getirmiştir. Devlet görevini yapsa belki bu adam bunu yapmazdı. Hani habersiz olsa yurdun bir yerinde anlarım. Uzaklaştırma vermişsin, bir sürü olay geçmiş, bir şey olacağı belli.

Bu tür olaylar güvenlik birimleri tarafından kötü bir şey olabilir diye takibe alınmalı.

Ne olacak ki adli vaka! Kalana başın sağ olsun, ölene rahmet! Böyle yalandan üzülmüş gibi yapıp rahmet dileyenler var ya öldüresim geliyor!

 
Toplam blog
: 6332
: 653
Kayıt tarihi
: 21.09.08
 
 

Sadece sayfalarda kalan yazılar şaheser olsalar bile önemsiz ve anlamsızdır. İnsanlara ulaşan ve ..