Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

30 Nisan '12

 
Kategori
Güncel
 

Katil kocalardan kurtulmak için devlete sığınmak hatadır

Katil kocalardan kurtulmak için devlete sığınmak hatadır
 

Hiç şüpheniz olmasın, Türkiye’de evli her 10 erkekten biri katil ruhludur; olumsuz bir durumda karılarını öldüreceklerdir. Bu olumsuz durumlar şunlardır;

---- Aldatma (Dedikodu safhasında olsa bile ölürsünüz)

---- Boşanmak isteme

---- İnternette çet yapma (Bilgisayarın başında olsanız bile risk vardır)

---- Erkek arkadaş (Bir erkekle sadece konuşuyor olmanız bile öldürülmenize neden olabilir)

----  Telefonda bir erkekle konuşma, telefonunuza mesaj gelmesi (Kandil mesajı bile tehlikelidir)

Kocanızın böyle olduğunu öğrendiğiniz anda (Kadınlarda da vardır maalesef-yiğit erkek masalının etkisiyle- böyle kocaları adeta çağırırlar) artık yapacak bir şey yoktur. Dönüşü olmayan bir yola girmişsinizdir. Yaşamayı unutun. Kaçsanız sizi bulur, öldürür. Devlete sığınsanız daha kolay öldürür; hiçbir şeye yaramayan bu sözde tedbir nedeniyle kimliğiniz ortaya çıkar. Boşanır kurtulurum diyorsanız avucunuzu yalarsınız. Ondan boşanır Azrail ile evlenirsiniz!

Devlete sığınanlar, kocam beni öldürecek beni koruyun diye dilekçe verenler noldu? Hepsi de öldürüldü! Türkiye’de kanun adamları ve adaletle uğraşanlara aldıkları maaşlarını millet olarak helal etmiyoruz! Kocam beni öldürecek diye kanuna dilekçe verip devlete sığınan kadın buna rağmen öldürülürse katili devlettir. Burada devlet vatandaşını önemsememektedir.

Bu tür olaylarda en büyük görev halka düşmektedir. Devlet duyarsız, katil ise korkusuzdur. Türkiye çapında gösterilecek olağanüstü tepki devleti de katili de hizaya getirecektir. Şu anda bir kişinin karısını öldürmesi o kadar kolay ki. Bazı salaklar, salak oğlu salaklar katilin arkasından “ Aferin, namusunu temizlemiş…” diyorlar ve katil bunu duyuyor. Namus kahramanı olacak adam. Müebbet verilmiyor ya, on, on beş yıl yatar çıkar. Böyle olayların olduğu yerde ve aynı anda bütün Türkiye’de sokaklardan sel gibi insan akacak. O bakan koltuğunda nasıl rahat oturursa otursun bakalım.

Gerçekten böyle bir şey varsa, devlet devlet olsa katilin burnundan fitil fitil getirir. Olayı derhal araştırırım. Tehlike varsa kişiyi gözaltında tutar yerlerini ayırırım. Peşine adam takarım. Adım adım izlettiririm. Her gün arar, çağırır karşısında devletin gücü olduğunu hissettiririm. En önemlisi de eğer böyle bir şey olursa bugünkü gibi on on beş yıl yatıp çıkamaz. Hapishanede yaşlanır ve orada ölür (TÜRKİYE’NİN YENİ DÜZENİ AĞAÇ HAREKETİ)

Bugün 2 milyon kadınımız maalesef katil kocalarla evlidir. Kendileri de kocaları gibiyse sorun yok. Aşağıdakileri unutacaklar.

----- Yolda tanımadıkları bir erkekle işleri gereği olsa bile konuşamazlar. Erkekle yan yana olmak yeterlidir.

-----  Kocaları yanlarındayken tanıdıkları erkeklere bile selam verip konuşamazlar.

----- Yalnız başlarına hiçbir yere gidemezler.

----- Mutlaka saçının telini bile göstermeyen elbise giymek zorundadırlar (Bazı katil kocalar aksine eşlerini açık giydirirler ama söylediğimiz şeyler olursa yine öldürürler)

---- Aldatma. Boşanmak isteme. İnternette çet yapma. Erkek arkadaş. Telefonda bir erkekle konuşma, telefonunuza mesaj gelmesi

Bunlardan hangisini yaparlarsa yapsınlar ölüm fermanını imzalarlar.

Peki, bu durumdaki kadınlar ne yapabilirler? Devletten yardım istemek hem zaman kaybıdır hem de katilin işini kolaylaştırır. Savcı koruma isteyen kadını evine yolluyor. Bu ülkenin hâkim ve savcılarında sorun var. Sayın savcı senin görevin sana dilekçeyle müracaat eden kadını kocasının öldürmesi için evine yollamak değildir. Bu insan artık devlete emanettir. Onun canından sen sorumlusun. Kaç tane kadınımız bu şekilde öldürüldü, vicdanınız rahat mı?

Bu bir meşru müdafaadır. Sizi koruyan yoktur. Göz göre göre hayatınızdan olamazsınız, canınızı koruyacaksınız. Asla ona yalvarıp ikna etmeye çalışmayın. Bu köpekler siz yalvardıkça daha çok şımarırlar. Katil kocaları durduracak tek şey en az onun kadar korku vermektir. Bunlar aslında ödlektir. Böyle bir olay karşısında kurbanlık koyun gibi gel beni öldür demeyeceksiniz. Kendinizi her türlü savunacaksınız. Ölürse ölsün, siz mağdursunuz, kanun size ceza veremez. Bu işte kiralık katil tutmak dâhil her yol mubahtır. Katil olmak ölmekten daha iyidir. İnsanlığı, vicdanı, acımayı unutacaksınız. Size acıyorlar mı? Bir de erkekler kadınları çok kolay kandırıyor. Adam az sonra öldüreceği karısıyla yatağa girip sevişebiliyor. Niye bu kadar safsınız ya!

 

 
Toplam blog
: 6332
: 653
Kayıt tarihi
: 21.09.08
 
 

Sadece sayfalarda kalan yazılar şaheser olsalar bile önemsiz ve anlamsızdır. İnsanlara ulaşan ve ..