Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

23 Temmuz '07

 
Kategori
Siyaset
 

Kaybedilen oyların sorumlusu sizlersiniz

Sayin Altan Oymen Cumhuriyet Halk Partisinin genel baskani oldugunda oyle sevinmistim ki, iste dedim genel baskanliga yakisan, sozune guvenilir, lafi dinlenilir, ayak oyunlarina prim vermez, nezaketi elinden birakmaz biri. Sayin Altan Oymen`i milliyet gazetesi yazarligindan tanirim. Yazilari iktidar partilerine yol gosterir, tavsiye niteligi ile yazdigi yazilar, bir sure sonra iktidar partileri tarafindan dikkate alinarak uygulamaya alinirdi. Elestirilerini nezaket cercevesi icinde yapar kimseyi kirmamaya ozen gosterirdi.

Simdi dusunebiliyor musunuz Cumhuriyet Halk Partisinin basinda sayin Altan Oymen`in olmasini, herkesin guven duydugu kisi olmasi sayesinde anketlerden CHP birinci parti olarak cikar ve secimden sonra da en cok oyu alan parti olarak hukumeti kurma gorevini alirdi. Altan Oymen Genel Baskanligi Deniz Baykal`a teslim ettikten sonra yapilan genel kurulda secimi kaybetti. Deniz Baykal`a gobekten bagli il ve ilce baskanlari sayesinde, sagduyu yerine ufak olsun bizim olsun anlayisi icerisinde genel baskanlik gorevi tekrar Deniz Baykal`a verilerek bu tarihi firsat kacirildi.

Genel Baskanliginda sayin Altan Oymen`in oldugu bir onceki genel secimlerin neticesinde 22 inci donem secimlerimde, su andaki iktidar partisi bu kadar milletvekili cikaramazdi. Butun bunlarin vebali CHP genel Baskanligini sayin Altan Oymen`den alarak Deniz Baykal`i tekrar o koltuga oturtan kurultayda oy kullanan sahislara aittir.

Bu yaziyi secimden once yazmama ragmen secimlerin bitmesini bekledim

 
Toplam blog
: 377
: 711
Kayıt tarihi
: 05.08.06
 
 

Türkiye'yi ve Türk insanını çok seviyorum. Dünyada bütün canlıların yaşam hakkı olduğuna inanıyorum...