Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

27 Ekim '13

 
Kategori
Futbol
 

Kayserispor: 2 – Galatasaray: 4 Hollanda’lı Sneijder boş geçmiyor.

Kayserispor: 2 – Galatasaray: 4    Hollanda’lı Sneijder boş geçmiyor.
 

Galatasaray, Kayseri deplasmanından üç puanla döndü. Maç boyunca sahada Galatasaray üstünlüğü vardı. Enteresandır, Kayserispor 39 yıldır Galatasaray’ı yenemiyormuş. Şimdiye kadar aralarında 34 maç yapmışlar. 1974 yılında Kayseri’deki maçta 2-0 yenmiş. Bu Galatasaray’a karşı alınan tek galibiyetiymiş.

Kadrolar:

Ev sahibi Kayserispor : Ertuğrul, Simic, Cüneyt (Dk. 74 Zurab), Fonseca, Taner, (Dk. 65 Okay), Sefa, Mijailovic, Mouche, Alper, Ömer Bayram (Dk. 74 Nobre), Jaja.

Galatasaray: Muslera, Dany, Semih, Chedjou, Sneijder (Dk. 46 Emre Çolak), Selçuk (90+2 Engin), Melo, Sabri, Burak (Dk. 79 Ceyhun), Umut, Drogba. Onbiri ile oynadı.

İlk gol Galatasaray’dan 14 dakikada Sneijder’den geldi. Formunun zirvesinde olan Sneijder kendi ülkesinin milli takımında Hollanda forması ile,  Milli takımımıza bir gol atmasıyla başladı. Karabük maçında 2 gol birden attı. Şampiyonlar Liginde Danimarka takımı Kopenhag’a bir gol attı. Bu hafta da Kayserispora bir gol atarak, arka arkaya 3 maçta 4 gole imza attı. Böylece Wesly Sneijder,Galatasaray’ın vazgeçilmez oyuncusu olmayı başardı. Belindeki ağrı nedeniyle, ikinci yarı kadroda yer almadı. Yerine Emre Çolak girdi.

Galatasaray’ın 2. golü 24.Dakikada Chedjou’dan geldi. İlk yarının sonlarına doğru, Kayserispor 44.Dakikada Mouche ile penaltıdan, arkasından 45. Dakikada Jaja, bir karambol gölü attı. Böylece birinci devre 2-2 berabere bitti.

İkinci devrede temposunu iyice arttıran Galatasaray 56. Dakikada Burak Yılmaz’ın attığı golle durumu 2-3 yaptı. Burak Galatasaray’da attığı bu 98. golü ile 7 haftadır süregelen gol orucunu bozmuş oldu.

74.Dakikada Drogba çok güzel bir Frikik gölü ile durumu 2-4 yaptı.

Bol gollü geçen maçta, bolca da sarı kart vardı. Fifa Kokartlı hakemimiz Cüneyt Çakır’ın yönettiği maçta, Kayserispor’dan 4, Galatasaray’dan 3 oyuncu sarı kart gördü.

İki renktaş takımın maçı zevkli geçti. Maçın galibi Galatasaray üç puan ile evine döndü.

Tebrikler Galatasaray…

Saygılar, sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: milliyet.com.tr/cansever

 

 
Toplam blog
: 2032
: 2969
Kayıt tarihi
: 18.06.12
 
 

Emekliyim. Doğayı, Sabahın erken saatlerinde doğada yürümeyi, Hayvanları, bilhassa köpekleri çok se..