Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

27 Ekim '13

 
Kategori
TV Programları
 

Benim hala umudum var’da, kıskançlık krizi.

Benim hala umudum var’da, kıskançlık krizi.
 

Nişan yüzüklerinden sonra, Umut ve Ozan'ın ilk dansı.


Star TV.in güzel dizisi Benim hala umudum var, 16. bölümü Perşembe akşamı ekranlardaydı. İkinci Part Time’da gösterime giren dizi reytinglerde tutunmaya çalışıyor. Totalde 12.ci, AB’de 7.ci oldu.

Hafta içi saat 22’den sonra gösterime giren dizilerde, ertesi günü iş günü olması nedeniyle izlenme oranlarında büyük düşüşler her zaman oluyor. Öyle ki bazen yapımcı maliyetini bile karşılayamayan diziler, haliyle erken final yapmak zorunda kalıyor. Bu nedenle her kanalda maliyetli ve dolayısıyla iddialı dizler en yüksek izlenme oranlarının olduğu 20-22 saatleri arasında yer almak istiyor.

Gelelim dizimize;

Geçen bölüm nişan gecesi, eski sözlüsü Yahya’nın silahla salona girmesi ve Ozan’a hedef alarak tabancasını ateşledi. Musa atlayarak Ozan’ı hedeften yere aldı. Kurşun Umut’a gelecekti ki, bu defa Hakan önüne atladı, kurşun kolunu geldi ve yaralandı. Ozan bu olaydan sonra, Umut’un ölümden dönmesini sevineceğine kıskançlık krizine girdi. Kafasında devamlı kurdu. Hakan’ın Umut’a olan sevgisinin hala devam ettiği, bu olayla ispatlanmış oldu.

Arkasından üst üste tesadüfler bu şüphesini iyice perçinleştirdi. İşleri de iyice yoğundu. Ailesine kendisini kabul ettirebilmesi için çok çalışıyordu. Danışman Melis Hanım ile geç vakitler kadar çalışmak zorunda kalıyordu.

Umut, nişan gecelerine gelen Hakan Beyin kendileri yüzünden yaralanması çok üzülmüştü. Geçmiş olsun gitmek istedi. Ozan’ın telefonu cevap vermeyince mesaj bıraktı. Hakan Beyin evine gitti. İlaç öncesi bir şey yemediğini söyleyince, ona tavuk çorbası yapar. Sonra da Ozan eve gelir. Kapıyı Umut açınca iyice delirir. Aç olduğu halde çorba yemeğe kabul etmez. Kinaye laflar eder, Hakan’a. Çıkışta Umut’a bağırır, çağırır. Çünkü Umut’un attığı mesajı okumamıştır. Gözünden bile kıskandığı Umut’tan, sonra da özür diler.

Hakan, Umut’a olan aşk kapısı yüzüne kapanmıştır. Bu defa içer içer Duygu’nun kapısına dayanır. Sitem eder, sarhoş olduğu için içeri alınmaz. Hakan, yapayalnız olduğunu iyice anlamıştır. 

Musa, Yahya belasını Umut’a o bulaştırdığı için kendini suçlamaktadır. Ayrıca Hale’ye olan aşkı yüzünden adam gibi adam olmaya başlamıştır. Bu olay yüzünden oğlunun içeri atılmasını hazmedemeyen Yahya’nın annesi Umut’un ailesini taciz etmiş, buradan taşınmalarını sebep olmuştur. Yeni bir eve taşınırlar.

Asude hanım işten attığı Duygu’ u tekrar işe alır. Kıpır kıpır çalışkan iş kolik olan Asude Hanım (Laçin Ceylan) her işin üstesinden gelir. Umut’un doğum gününde üç iş bağlantısı yapmıştır. Umut’a doğum günü pastası yaptırır. Tam keserlerken bu defa Hakan Bey gelir. Akşama kutlama için yemeğe çıkarlar. Umut Ozan’ı arar, ama iş yoğunluğundan gelemez. Asude, yardımcısı, Hakan ve Umut yemek yerler. Asude hanım sarhoş olur, yardımcısı tuvalete götür. Masada Hakan ile Umut baş başa kalırlar, sanki beraber yemeğe çıkmış görüntüsü vardır.

Ozan, Melis hanımı ve iş dosyalarını otel odasına bırakır. Çıkışta, lokantada Hakan ile Umut’u baş başa masada görür. Çılgına döner, iyice kıskançlık krizine girer. Gözlerinden ateş çıkarcasına baka kalır. Burada bölüm biter.

Tesadüfün böylesi olmaz derler ya, bu defa bu kıskançlık krizi Umut-Ozan nişanını bozacak gibi duruyor. Önümüzdeki bölümlerde hep birlikte göreceğiz.

Yapımcılığını Faruk Turgut’un yaptığı bu güzel dizinin, yönetmen koltuğunda Adnan Güler oturuyor. Berk Oktay (Hakan), Gizem Karaca (Umut) ve Şükrü Özyıldız (Ozan) üçlüsü başrollerde oynuyor ve güzel de performans sağlıyorlar.

İyi seyirler.

Not: Fotoğraf internet görsellerden alınmıştır.

Saygılar, sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: milliyet.com.tr/cansever

 

 
Toplam blog
: 2032
: 2969
Kayıt tarihi
: 18.06.12
 
 

Emekliyim. Doğayı, Sabahın erken saatlerinde doğada yürümeyi, Hayvanları, bilhassa köpekleri çok se..