Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

13 Eylül '13

 
Kategori
Evcil Hayvanlar
 

Kediler büyüyor...

Kediler büyüyor...
 

Şu poza bakar mısınız?


4 Temmuz'da yazdığım "Yetim kedi yavrusu büyütmek" başlıklı blogumdan sonra aradan iki aydan fazla zaman geçti. Bulduğumuzda biberonla beslediğimiz kedileri daha sonra kuru mamayla beslemeye başladık. Bu arada sırasıyla iki defa kist, 2 defa da karma aşı yaptırdık. 10 gün sonra da kuduz aşısı yaptıracağız.  Kısa zamanda büyüdüler. Şimdi evin içinde at gibi koşturuyorlar. Ancak bir kusurları var. O da tuvaletlerini kuma yapmamak. Bir türlü kuma alıştıramadık. Bir tanesi tuvaletin yanındaki su giderine idrarını yaparken, diğeri evin alıştığı bir köşesine taşın üzerinde ihtiyacını gideriyor. 
 
Bazen kedileri bahçeyi indirdiğimizde ikisi büyük bir dayanışma örneği göstererek büyük kedileri kovalıyorlar. Ancak ne kadar büyürlürse büyüsünler annesiz büyüdükleri için özellikle birisi içgüdüsel olarak ne zaman kucağımıza gelse parmağımızı emiyor. 
 
İlk günden son güne kadar olan fotoğraflarını "Kediler büyüyor" başlıklı galerimde yayınlıyorum. Evde birkaç vazo, birkaç tane bardak ve tabak kırmalarına rağmen, çok sevimli olduklarından onlara kızamıyoruz. Hele onları birlikte oynarken görmek günün bütün stresini, gideriyor. Ülkemizde yaşanan bütün olumsuz olayları onları izlerken unutuyoruz. 
 
 
 
Toplam blog
: 974
: 3444
Kayıt tarihi
: 16.01.07
 
 

2017 Basın özgürlük endeksine göre 180 ülkeden 155. sırada olan ülkemizde yemek tarifleri  ve tel..