Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 
 

kevser şekercioğlu akın

http://blog.milliyet.com.tr/kevser

05 Şubat '19

 
Kategori
Gündelik Yaşam
 

Kendime Sabah Notu

Sayfanın birinde el yazımla kendime bir not var, sayfanın altında da faydalı bir bilgi aşağıda paylaşacağım ikisini de. Neden ikisini aynı sayfaya yazmışım bilmiyorum. Ayrı renkli kalemler kullanılmış demek ki farklı zamanlarda yazılmış.

Kendime notum:  
Biraz erkence ne kadar dinçsin, işe kahvaltı ederek git bu gün. Evet, bu gün sırtın ağrımıyor galiba. Giderken serviste uyuma bu sabah, köprüden geçerken boğazın manzarasını beynine kazı. Manzarayı görmeni sağlayana da şükret.

Bundan sonra alt edemeyeceğin sorunları kapı dışına koy, becerebildiklerinle uğraşmaktan korkma. Yapabileceklerini kanıtladın sen. Tekrar yapabilirsin! Senin dışında oluşan emeksizlerin boş işleriyle uğraşma ve üzülme. Elinden geleni yap ama sakın fazlasını verme. Vermenin sonu olmadığını gördün, alanların aç gözlülüğünü gördüğün gibi.

Hayata, hayatı sevdiğin için sarıl, umudunu katık et ekmeğine, ekmeğini alın terinden ye. Yediklerinin boğazına dizilmesine de izin verme. Bazıları çok yorulur yaşamla mücadelede. Sen de bunlardansın. Karnını güzelce doyur, salınarak-keyifle git işine.

Sevdiklerine sıkı sarıl. Yarınların neler getireceğini senden daha iyi bilen kaç kişi tanıyorsun. Hayallerini, umutlarını doldur sağlığınla birlikte yarınlarına. Ne zaman istersen seslen yüreğine, anında ses gelir. 182 acil intihar hattından daha iyi hizmet verir sana kendince.

Lütfen yaşadıklarının üç gözünü de kör etmesine asla müsaade etme. Hayırlı işler, işine sıkı sarıl. İşin varsa evini ayakta tutabilirsin. Belki de beklediğin piyango işindir kim bilir.

İyi işler Çıngıraklı Sarı Yılan, mutlu günler.

 

FAYDALI BİLGİ:

Cilt soğuk su ile temizlenir hatta buzla iyice soğutulur. Bebe aspirini biraz su içinde eritilir, içine limon sıkılır ve temiz cilde sürülür. Gece onunla yatıp uyunur. Bir ay kadar denendiğinde sivilcelerden ve lekelerden kurtulmuş olunur.

 

 
Toplam blog
: 374
: 869
Kayıt tarihi
: 15.01.07
 
 

1965 Akçakoca doğumluyum. Evli ve dört kız annesiyim, küçük bir kızın  anneannesiyim. A.Ü. Halkla..