Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

13 Mart '15

 
Kategori
Deneme
 

Kendisi standartlara uymayanların standartların yükseltilmesini isteme hakkı olamaz

Kendisi standartlara uymayanların standartların yükseltilmesini isteme hakkı olamaz
 

Aslında yaşam standartlarının yükseltilmesini isteyen yok, herkes halinden memnun da (onların standardı doğuştan) dişimi fırçalamıyorum ama diş fırçam kaliteli olsun diyemezsiniz.
 
Ülkede yaşam standartlarının yükseltilmesi için çalışılıyor ya halk buna ayak uyduramadıktan sonra neye yarar; eşeğe binmeye inat eden adam için New York'a sefer düzenleyemem.
 
Bakmayın hükümetler yapar,  onların amacı görüntü; karısını döven hacı yağlı hacı papyon kravat takınca standartlara uymuş mu oluyor?
 
Bilim önde, arkasında medeniyet, onun arkasında siyaset/maişet, arkasında badi badi amcam... Bu tabloyu tersine çevirsek nasıl olurdu... Sen insansın, her şeyi yapan sensin; sen önden gideceksin ki hayat arkandan gelsin!
 
Bu Kerim Korkut da nereden çıktı ya hayat sorgulanırmıymış; hıyarı nasıl yiyeceğimi sana mı soracağım? Hıyarı hıyar gibi yiyebilirsin ama saunada göbek taşı istemeyeceksin, ikisi bir arada olmaz hemşerim. 
 
İnsan önce kendine bakmalı ağzın uygun değilse dondurma bile yedirmem; medeniyet medeniyetten anlamayanların hakkı değil.
 
 
Toplam blog
: 6332
: 653
Kayıt tarihi
: 21.09.08
 
 

Sadece sayfalarda kalan yazılar şaheser olsalar bile önemsiz ve anlamsızdır. İnsanlara ulaşan ve ..