Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

01 Eylül '09

 
Kategori
Dünya
 

Keten helva

Keten helva
 

konu ile ilgili


Bu ülkenin hayret verici yanları var, övünmeler açılımlar, saçılımlar gırla gidiyor. Efendim haber bültenlerine bakıyorsunuz internet haber sitelerine giriyorsunuz, her yerde Hürriyet gazetesi genel yayın yönetmeni ve bazı yazar arkadaşları umreye gitmişler, hergün kerametlerinden söz ediliyor. Basın bu kadar nasıl magazinleşiyor anlamıyorsunuz. Bu insanlar islamın önderleri değil, islamda çığır açmış alimler hiç değil, yahu nedir bu keramette hergün bültenlere konu olur. Basın bu kadar konu fakiri midir ki?

Efendim iki aydır yaz tatili yapan ünlü anchormenlerimiz ekranlara dönüş yapmış. Sanırsınızki bunlar ekrana dönünce haberler değişiyor, hükümetin planları, gündemi değişiyor. Ülkeye açılımlara yön veriyorlar ve çok önemli bir olay. Sanki anayasa değişikliği teklifi verildi, sanki açılımlar netleşti, altı üstü haber sunucusu. Bal gibi türkçe varken nedir bu anchorman. Bin yıldır özenti taklit kimliksizlik içinde kültür erosyonumuz devam ediyor. Bırakın beyler bal gibi bilinsin utanmayın işiniz haber sunucusu, işinizi türkçeyi iyi okuyan ve sunan her insan yapabilir. Farkınız maaşlarınızdır diyelim.

Son zamamarda Zülfü Livanelinin ögürlük şarkısını neden sattığı konuları basında çıkıyor. Bir zamanlar üstünde yükseldiği tabanın kültürel değerlerini işliyerek, hakkı ile yapıtlar ortaya çıkararak üne kavuşmuş bir ozan. Zenginlik ve paranın tatlı yaşamın bahtiyarlığında bestesini satarda yakarda arkadaşlar size ne yani. Bir zamanlar sosyal demokrasının istanbul belediye başkan adayı iken, ünıversite diplomam İsveç'de demişti. Sonradan ortaokul düzeyinde bir kolej mezunu olduğu ortaya atıldı ve o günlerde geride kaldı.

Sarkisyan malum Ermeni cumhurbaşkanı, sınırlar açılacak dedi ve diretti. Bugün Karabağdan bağımsız olarak yürütülen görüşmeler sonrası ermenistan sınırımız açılacak.

Bizim en ufak bir çıkarımızın olmadığı aksine bizden yaşamsal çıkarı bulunan Ermenistanın arzusu reel oluyor. Daha neler göreceğiz...

 
Toplam blog
: 233
: 364
Kayıt tarihi
: 02.07.09
 
 

Satış ve pazarlama uzmanıyım. Büyük ve yerel şirketlerde bölgesel ve ulusal satış ve bayii organizas..