Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 
 

Filozofun Günlüğü

http://blog.milliyet.com.tr/veyska

09 Ağustos '13

 
Kategori
Güncel
 

Konduergene yeri divan-ı halk, bak kim masumanei pak

Konduergene yeri divan-ı halk, bak kim masumanei pak
 

Sanığın beraatine karar verilmiştir...


Türkiye'de Ergenekon diye bir örgüt hiç olmadı! Dış güçlerin oyununa gelen savcıların saçmalamalarıydı bu! Böyle bir çeteleşme hiç olmadı! Halkın iradesini yıkmaya yönelik hiç bir darbe planlanmadı! O darbeler; yakışıklı genarellere leke sürmek için uydurulmuş, kurmaca yalanlardı! TSK'nin bir çok generali, kurulmuş tüm hükümetlerle bir bütündü, darbe yapmak, devirmek şöyle dursun birbirlerini her zaman çok sevmiş ve saymışlardı...

En çok da başta 59. Hükümet olmak üzere 58. Hükümetlerdi sevdikleri! Ama ortalığı karıştırmak isteyen, bu sevgi yumurcaklığını bitirmek isteyen gizli güçler, ortaya attıkları gizli darbe planları haberleriyle, çete faaliyeti dosyalarıyla, farklı dünya görüşüne sahip oldukları halde birbirini o kadar çok seven bu tarafları birbirine düşürmeyi başardı! Sonra birden ne olduysa; 'ERGENEKON' denen bir örgüt yapısı tasavvur edildi ve ne ilginçtir ki; yüksey düzeyde hukuk bilgisine sahip olan hakimleri, savcıları birbir, bu yalana inandırdılar! Bizim zavallı Türk hakimler de, tuttu bu iddalara tutuklama kararı çıkardı! Yakışıklı-efendi ve daha bir gün komşusunun tavuğuna kişt dememiş, bir karıncayı bile incitmemiş bu generaller bir de baktık ki; ne suçlamalarla, Türkiye'yi ne kötü belalara götürecek tezgahlar düzenlemişler, olacak işmi! Kim inanır bu koca yalana! Yok efendim hükümeti yıkacaklarmış, yok efendin böyle bir zihniyet yapısına sahip tüm kadroları 'tepeleme' yapıp, içerilere tıkacaklarmış, uydurmalara bak!

O generaller öyle şeyler yapmazlar! Ele geçirilen belgeler, bu genarelleri kötülemek için önceden hazırlanıp tezgahlanmış cd ve dökümanlar, sahte imzalı emir yazıları aslında! Yasal dayanağı bulunmayan, esasen bir hukuk devletinde yasal olarak bulunması da mümkün olmayan, sözde bu örgütlü yapının, anayasal kurumların yetki ve sorumluluklarını hiçe sayarak sözde devlet adına, devlet ve millet yararına hareket ediyormuş görüntüsü vermeye çalıştığı ve İddianamede, "örgütün yakın amacının, ülkede yönetim zafiyeti oluşturacak derecede eylemler yapıp, kamu düzenini bozacak kargaşa ortamı meydana getirmek, nihai amacının da oluşacak kargaşa ortamı ile yönetime karşı yapılacak hukuk dışı bir müdahalenin kamuoyunda kabulü ve haklılığını temin edip, hukuk dışı bir müdahale ile yönetimi ele geçirmek olduğu tespit edilmiştir" gibi iftirai sözlerle TSK'da görev alan komuta kademesindeki generaller ile Hükümet arasındaki bağı ve o güzelim ilişkiyi darmadağın etmek istiyorlardı. Balyozlar, Sarıkızlar, Ayışıkları, Eldivenler gibi sözde darbe planlarını, Danıştay saldırısı planını, Zirve Yayınevi katliamını ve daha bir çok süikast planlarını bu örgütün üstüne atarak, bu iftiralara kanarak, bu örgüt mensupları oldukları düşünülen generallere, bürokratlara ve diğer isimlere ağır cezalar verilerek belki de kıyım yapılmıştır!

YA DA, HUKUK; bu ve bunun gibileri, kendi düşüncesini ülkenin her yerinde egemen kılmak ve yerleştirmek için, ülkeyi kaosa sürükleyip, DARBELERLE hükümeti devirip yıkarak, halkın iradesini hiçe sayıp, ÜLKEDE, KENDİSİ GİBİ DÜŞÜNMEYENLERİ KIYIMDAN GEÇİRMELERİNİ ENGELLEMEK İÇİN TUTUKLAMIŞ OLABİLİR Mİ?
MASUM OLAN OLANA. HERKES MASUM DA YALANCI KİM?
 

 
Toplam blog
: 4
: 217
Kayıt tarihi
: 20.11.11
 
 

2001 Çukurova ünv. Öğretmenlik mezunuyum. Eğitim yöneticisi olarak görev yapıyorum. Eğitim alanın..