Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

03 Mart '11

 
Kategori
Güncel
 

Korku ülkesinden genç kız çığlıkları…

Korku ülkesinden genç kız çığlıkları…
 

Ne zaman bitecek bu vahşet? Ailesinin göz bebeği, güzel çiçeği kızlarımızın hunharca parçalanması ne zaman bitecek? İşte size yeni bir Münevver Karabulut vakası. 

“BURSA’nın merkez Nilüfer ilçesi Badırga Köyü yakınlarında önceki gün parçalanmış çıplak kadın cesedi bulundu. Cesedin bacaklarının kalça hizasından kesildiği, cinsel organının kesici alet ile kollarının ise hayvanlar tarafından parçalandığı, göğüs kafesinin ikiye ayrılıp boğazının kesildiği belirtildi. Cesedin 16 Şubat’tan beri kayıp olan Uludağ Üniversitesi Felsefe Bölümü öğrencisi Sema Karakoca’ya….” Nasıl memnunmusunuz, insan hayatına çok değer veriyoruz deyip idamı kaldıranlar. Siz çıkardığınız kanunlarla sapıkların, katillerin iştahını kabartmıyor musunuz? Siz burnundan kıl aldırmayan, her şeyi çok bilenler, size sesleniyorum. Lütfen yanıldığınızı kabul edin, kaldırdığınız idam cezasını geri getirin. 

Gerçi kadının erkekle eşit olmadığını söyleyenlerden erkeğe yaptırım getirecek yasa değişikliği beklemek ne kadar mantıklı, bilemiyorum… 

İzmir 2011-03-03 

 
Toplam blog
: 1508
: 1688
Kayıt tarihi
: 16.07.08
 
 

Yetmişiki yaşında iki çocuk ve iki torun sahibi bir erkeğim.. Lise mezunuyum. Uzun yıllar esnaflı..