Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

13 Temmuz '16

 
Kategori
Basın Yayın / Medya
 

KSK'ın, küllerinden yeniden doğması bekleniyor.

KSK'ın, küllerinden yeniden doğması bekleniyor.
 

Karşıyaka'nın 104 yıllık şanlı şerefli mazisi, parasızlık yüzünden küllenmeğe başlanınca, K.Yakalılar harekete geçti ve  verilen sabah kahvaltısındaki toplantıda, çareler aranmağa başlandı. Ve “KSK, küllerinden yeniden doğacak” denildi.

        Karşıyaka Belediyesi, sportif  başarısızlığın yanı sıra ekonomik olarak da çıkmaza giren Karşıyaka Spor Kulübü’ne maddi kaynak yaratmak ve düzlüğe çıkartmak için dev bir kampanya başlattı. Bir araya gelen iş adamları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve kanaat önderleri ‘destek’ sözü verdi. Başkan Akpınar “Şimdi; kırgınlık ve küslük zamanı değil, destek zamanı. Buradaki herkesin, Kaf Sin Kaf’a sahip çıkma sorumluluğu ve zorunluluğu var” dedi..

Sportif olarak kötü bir sezon geçiren ve küme düşen Karşıyaka Spor Kulübü, transfer yasağı ve vadesi gelen borçlar yüzünden maddi olarak da çıkmaza girdi. 104 yıllık  klubün kahvaltılı oturumuna  yaklaşık 200 kişi katıldı, ‘destek’ sözü verdi.

Daha sonar, yapılan anonsla bişrlikte, toplantının,  basına kapalı olarak devam edileceği duyuruldu. Bundan sonra  olanları haliyle bilemiyoruz.

Şehirdeki insanların nabzını tuttuk biz de. “Ne dediler?” diyerekten. Bunlardan KSK Lokalini işleten Aydın Bey, bu toplantıdan neden haberimiz yok, diyerek söze girdi ve en zor zamanlarında arkalarındaydık. Şimdi bizlere ihtiyaç kalmadı mı”  dedi.

Öte yandan Tufan Atakişi: “ 64 yıldır K.Yakada yaşıyorum. 10 yıl dergi yayınladım.. 4 belgesel kitap yazmış, 8 yıldır KSK. Divan üyeliği yapan kişi olarak kahvaltıya çağrılanları görünce Belediye Başkanı Sn. Akpınarın ne kadar KSK’lı olduğunu anladım” dedi.

Düğüm hangi yollarla çözülecek, merak konusu.

TOPLANTIDAN  N O T L A R :

Ağırbaşlı ve sakin bir salon. Nikah Sarayının üstündeki masalarda kahvaltı olarak bir kuş sütü eksikti.

Başkan  Akpınar KSK için mücahitlik yaptı. Zaman zaman sert konuştu.  “Hiç bir müteahhit, çıkarı uğruna kulube para yardımı yapamaz” derken, sesi daha gür çıktı. Ve bu konu üzerinde  sesi daha da gürleşerek uzun uzun durdu.

Toplantı basına kapalı dendiğinde, basından sesler yükseldi. “Bizi kahvaltı etmeğe mi çağırdılar acaba? Kahvaltı sofralarımızı bırakıp geldik “Dendi.

Sosyal Medyada  Tufan Atakişi’nin başını çektiği klik, büyüyor. Fevzi Hepşenkal “Neyi/ vaya kimi alkışlıyorlar ki” çıkışından sonar Efe Sarp: “ Ülkede kültür, vefa ve saygı denilen hiç bir şey kalmadı” dedi.

YAZAR ATAKİŞİ, SERT KONUŞTU. SOSYAL MEDYADA KENDİSİNİ TAKİP EDENLER DE ÇOĞALDI.

EN SON ŞUNLARI SÖYLEDİ. " Benden önce takımı süper lig'e çıkartacağım diye ortaya çıkıp küme düşürenler, şapkayı önlerine koyup, düşünsünler. Bu arada şapkanın yanına, temlik dosyasını koymayı da unutmasınlar."

 
Toplam blog
: 1616
: 918
Kayıt tarihi
: 13.08.06
 
 

Hayatın dikenli yollarından geçmenin  sırrı, aralarından çabuk geçmektir. Ümit, naylon çorap giyd..