Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

29 Kasım '07

 
Kategori
Özel Günler
 

Kurbanlarınız Darüşşafaka'ya

Ömrünüzde hiç bağış yaptınız mı?

Yapmadıysanız, onun verdiği huzuru bilmeniz mümkün değil. Sanırsınız ki, bağışınızı kabul edenlerin dertlerine derman, yaralarına merhem olmuşsunuzdur. Kendinizi x-large kanatlı melek gibi hissedersiniz. Yine de uçmaya kalkmayın, kanatlarınız iyi monte edilmemiş olabilir.

Önümüz kurban. Şayet bugüne kadar hiç bağış yapmadıysanız, işte size o huzuru tatma fırsatı. Kurbanlarınızı Darüşşafaka’ya bağışlayın!...

Şayet bağış yapmanın ve kurban kesmenin verdiği iç huzurunu daha önce yaşadıysanız, bu yılki sevabınızı Darüşşafaka’dan kazanın. Orada, toplumun en yoksul kesiminin, en seçkin çocukları eğitim görüyor. Sizin bağışlarınızla belki daha iyi laboratuarlarda ders yapacaklar, belki daha iyi bilgisayar kullanacaklar, belki de daha iyi beslenecekler.

Karşılığında ne mi alacaksınız? Sadece iç huzuru ve sevap! Yetmez mi? Yetmez diyenlere benden promosyon: Sırat köprüsünü geçerken sizi sırtımda taşımayı taahhüt ediyorum. Köprü bizi tartarsa ne âlâ. Tartmazsa, aşağıda yalnızlık çekmezsiniz en azından.

Üstelik işiniz o kadar kolay ki! http://www.darussafaka.org/bagis.asp adresini tıklayın, bağışınızı otomatik olarak yapın. Yok, ben internetten ve bilgisayardan anlamam, Bülent Ecevit gibi daktilo aşığıyım diyorsanız, 0216 464 43 68 veya 0216 444 1863 no’lu telefonları çevirin.

Haydi! Kurban bağışları bu yıl Darüşşafaka’ya!...

 
Toplam blog
: 173
: 2173
Kayıt tarihi
: 03.10.07
 
 

1958 Trabzon doğumlu. Darüşşafaka Lisesi ve M.Ü. Siyasal Bilimler Fakültesi mezunu. Yazdığı kitapla..